Spill i Central Park of Shenzhen, husk å ha regnjakker og skodeksler!

- Nov 02, 2018-

Shenzhen Central Park ligger i den sentrale delen av Shenzhen City. Den er fordelt på en stripe nord og sør. Den er forbundet med Bijia Mountain i nord, Huanggang Port i sør, og et rent fruktgrønt belte i sør.


The Central Park tar naturen og naturprinsippene for hagearbeid som ledende ideologi for hagearbeid. Det bruker hovedsakelig plante landskapsarbeid for å få fullt utbytte av mangfoldet av naturlige planter og sesongmessige endringer. Parken har plantet spesielle arter som kanadisk date palm, tvilling stor king kokosnøtt, hengende melon tree, elefant øre bønne, pølse tre, regn tre, lilla blad plomme og rødt blad svart. Den ytre periferien til parken er en sparsom skogsplen dyrket av palmer, som danner et tropisk jungellandskap i sør. Den sentrale delen er en sentral plen omgitt av jungelen, noe som skaper en rolig plass i sentrum mens du skaper en skog. Det er også et kunstig innsjøfiskeområde og en nasjonal treningspark.


Central Park Park har seks kommunale veier, inkludert Shennan Avenue, Zhenhua West Road, Hongqi Road, Huafu Road, Binhe Road og Huanggang Road og Futian River. Det er en grønn jord i sentrum. Parken er ikke vedlagt og trafikken til parken er ekstremt praktisk.


Shenzhen Central Park turisme er i et regnfullt område, når du kommer til å reise og spille. Vær så snill å ta med din egen vanntette regnfrakk og vanntett skodeksel. Fordi været er foranderlig, ser jeg på den klare himmelen med et blikk, og det regner tungt i et øye. Shenzhen Lide Ming raincoat er billig og stilig, og det påvirker ikke kroppens verdi, men det øker også sitt temperament og blir en mote trend.