Besøk Tin Hau museet å bringe din egen disponibel regnfrakk.

- Nov 02, 2018-


Chiwan ligger Tianhou, også kjent som Tianhou Museum, i Xiaonan-孝南区-fjellet, ved Chiwan Village, Nanshan District, Shenzhen City, Guangdong provinsen. Det er omgitt av fjell og hav, og har vakker natur. Opprettelsen er langt fra Song-dynastiet, og dens imponerende måte er fantastisk. Ming og Qing-dynastiene har reparert mange ganger. Omfanget av dagen er lang. I de tidlige årene av Ming Yongle, tre skatter evnukk Zheng han Feng Ming ble livet forfedrene Zhu Xi ledet Zhou Shi vest, og opprettet havet. Den Silkeveien Chiwan Tin Hau tempelet er en viktig stopp. "Chiwan seieren" sentrert på Tianhou palasset er den første scenen i "Xin'an åtte scener" under Ming og Qing dynastiene.


I dagene etter ble det også kalt Matsu, Tianzhu, jomfru Maria og Guds mor. Det var en Gud som ble delt av shipmen, sjøfolk, turister, selgere og fiskere. Mange kystområder har Matsu tempel.


Matsu giftet nåde tidspunktet for hans barndom, og han var dedikert til å gjøre gode gjerninger. Han bodde i sjøen i en mannsalder, reddet og hjalp krisen og lagret mange fiskebåter og skip i stormfulle bølger. Året da hun døde, følte landsbyboerne nåde redde liv før de døde. De bygget et tempel på Weizhou Island. Dette er den berømte Matsu tempelet i Weizhou. Senere Matsus tro, sammen med oversjøiske kinesisk Nandu, ble spredt over hele Nanyang og Matsu ble en Havguden antatt i kystområdene i Kina, Taiwan og Sørøst-Asia. I dag, er det mer enn 100 millioner mennesker i verden som tror i fremtiden. På steder der det er kinesisk innbyggere, nesten alle av dem har troen på dagene. Mange kinesere har slått dronninger i inkarnasjonen av moderlandet og mødre, og de har blitt røttene av overseas alene. bro". I post-Tianfu tro er det låst på hjertet av moderlandets Never.


Tin Hau Museum tour er i en regnfull, når du kommer til å reise og spille. Husk å ta med din egen vanntett regnfrakk og vanntett sko dekke. Fordi været er foranderlig, jeg ser på den klare himmelen på et øyeblikk, og det regner tungt i blinking av øye. Shenzhen Lide Ming regnfrakk er billig og stilig, og det påvirker ikke verdien av kroppen, men det også øker sin egen temperament og blir en motetrend.