Poncho kjøpsmetode

- Aug 03, 2018-


1. Se på skalaen: De fleste poncho-pakkene vil ha en sammenligningstabel som velger størrelsen på regnjakken etter høyde. Imidlertid har regntrekkene fra regntrekk produsenter på markedet forskjellige skalaer, slik at de ikke taler for omfanget av en regnfrakk over forbrukeren. Gå direkte for å kjøpe forskjellige merker av regnfrakk, lett å lage feil


2, prøv på: poncho er best å prøve på, men vanligvis kan regntøyet på kjøpesenteret ikke forsøke å teste de vanlige klærne for å ha M-tallet til å kjøpe L regnfrakk, og så videre, vil skjermingen bli bedre, Selv om vinterklær har mer, er det også tilgjengelig.


3. Se på informasjonen: Ponchoens råvarer er grovt delt inn i tre kategorier, råvarene er forskjellige, og prisene er forskjellige. Forbrukere kan velge i henhold til den aktuelle situasjonen: Bruk av polyvinylklorid (PVC) som råmateriale: Jelly gjennomsiktig plast regnfrakk ofte sett utenfor, denne ponchoen er billig, men lett å bryte.

Nylon pluss PVC brukes som råmateriale: Den indre overflaten av nylonmaterialet er belagt med et lag av PVC-vanntett lag, som er moderat priset og ikke lett skadet. Det er det primære materialet for regnfrakker.


Bruk presenninger som råmateriale: stoffets indre overflate er belagt med et vanntett belegg. Som regntrekket som ofte brukes utendørs, er dets vanntette lag belagt med 1 milliard mikroporer per tomme. Disse mikroporene tillater gassmolekyler å passere gjennom, men kan ikke sammenlignes. Store vannmolekyler passerer gjennom, og dermed oppnår vanntette og pustende effekter. Ulempen med vanntett og fuktighetsgjennomtrengelig klut er at prisen er relativt dyr.