Sett på en vanntett skostrekk for å konsentrere seg på bakken, og regnet vil skvette

- Sep 05, 2018-


Vanntett glidende tykt skostrekk

Regnfulle dager er mest redd for skoene i vannet våte sokker, varme og fuktige sko alle pakket inn for å få deg til å føle seg ubehagelig. Dette PVC-stoffet er vanntett og tøft, og det 65-graders vifteformede vanntette laget passer for å beskytte hver tomme av huden din. Grensesnittet til låsen er fritt justert i henhold til benformen, som er praktisk for brett og lett å bære.


Tykt slitesterkt høyt rør utendørs regntett vanntett skodeksel

Den regnfulle veien glir, brytingen er liten, og ansiktet er stort. Dette dekkmønsteret kan forestilles at dekkteksturen er definitivt slitesterk og trykkfast. Det er ikke lenger et levetidsprodukt. Det er fortsatt det viktigste materialet i PVC, og regnet er i samråd. Det kan raskt skyves ned, gjennomsiktig blå høy-sko, og elegant enkelhet gjør dine regnfulle dager nærmere naturen.


Voksen utendørs reise ha på seg regn støvler

Ingen glidelås design, ikke lenger redd for fastkjøring, Velcro liming er enkel og rask, elastisk tau justerer skoen munn for å la deg bære fritt, det øvre festebeltet er bedre å fikse skodekselet, trenger ikke å plutselig falle av bekymringen. Gummibolen gjør deg komfortabel og trampet, fargen er lys, og det ser ganske regnfull ut på regnfulle dager.


Tykke slitesterke vanntette sandtette regn støvler

Oxford sko og tilhenger stoffer er ikke bare vanntette og sandtette, men også tilpasse seg alle slags regn, snø og vind vær. Siden lysstripene gir deg et varselsignal for å gå om natten. Solens såler er tykkere og ikke redd for å falle av sålene. Høyhælte regn støvler gjør at du er velkommen til å plaske når som helst, hvor som helst. Jeg har et beskyttende deksel og jeg er midt i vannet.


Herre- og damemote regnsko

Den mørke spenne design er mer egnet for naturlig slitasje, rosa regn støvler, du er gudinnen eller regnguden, denne regnfulle dagen, jeg vil bare ha mote reise


Mid-tube voksen regn støvler

Den solide fargen er enkel, men den rosa fargen er annerledes. Det er alltid bedre enn det enkle. Mellomrøret er akkurat i regnværsdagen. Den smelter på bakken, våger å plaske, men tør ikke å plaske for mye. Dette regnet er akkurat, og du har også kledd akkurat.


Engangssko deksel tykk vanntett fotdeksel

Hvis du er veldig lat til å bruke den en gang, kan du bare velge engang, og bruke den med deg. Det reduserer også kostnadene for bekvemmelighet. Det er ofte basert på premissen om å ofre mote. Du er virkelig for lat i regnet. Er det fortsatt vakkert?


Regntett skodeksel høy vanntett og regntett utendørs sykling vanntett

Regnestøvler kan ikke bare være regntette, men har også en følelse av mote, slik at du ikke trenger å være rar i noen anledning, plomme trykk, klassisk kinesisk stil. Bare i regnet, bruk din eleganse og eleganse.