Qingyuan hvor det er drivende regnfrakker engros

- Aug 02, 2018-

Qingyuan er også kjent som Fengcheng. Den ligger i den sentrale delen av Guangdong-provinsen, den midterste og nedre delen av Beijiang-elven. Det ligger ved siden av Shaoguan City i nord og nordøst, Guangzhou City i sørøst og sør, Foshan City i sør og Zhaoqing City i vest. Regnet er stort, vannsystemet er utviklet, og det er mange canyon elver. Det er byen med de mest økologiske, hydrologiske og turisme ressurser i Guangdong. Det er også hjembyen med rafting i Kina, og det er mange raftingplasser: blant dem er den berømte toppkarakteren og skalaen: Gulongxia rafting, Huangtengxia rafting, Qinglongxia rafting, Xuanzhen rafting, femstjerners rafting, Feilaixia rafting, etc.! Blant dem, toppen av Gulongxia, stimulerer verden. 2015 Guangdong Tourism General Appraisal List ble offentliggjort, og Gulongxia vant "mest spennende" drifting, den eneste i Guangdong.

The Dragon Boat Festival ferie kommer snart. Jeg vet ikke hva ordninger er der for denne lille ferien? Jeg tror personlig at drifting er bra, både spennende og morsomt, og det er et turismeprosjekt for å lufte press. Men når du går drivende, husk å lage en drivende regnfrakk. Den drivende regnjakken består av en regnfrakk og et vanntett deksel, som kan beskytte alle våre klær og sko fra å bli gjennomvåt.

Shenzhen Li Deming er en fabrikk som spesialiserer seg på FoU, produksjon og salg av regnfrakker. Produktene selges godt i innenlandske og utenlandske markeder. Din tilfredshet er vår største motivasjon. Den drivende regnjakken er fortsatt kjent.