Regn-bevis skoovertrekk har blitt nye favoritt Ai dere produkter gjenvant entusiasme

- Sep 05, 2018-

Angi juli klima verden får varmt og fuktig. Reporteren lært fra Tencent netthandel del i går at "innledende", "avfuktende" og "fuktighet-proof" ble på sentrale ord av denne sesongen, og de relaterte produktene også var å selge.

Regnfull klimaet gjør Aiyu folk rope "sko ikke fordra det." Skoene kan pakkes i hele, samtidig ikke miste elegante regn sko dekke, bli førstevalget for kvinner som elsker sko. Prisen på regn-bevis sko dekke er mellom ti og titalls yuan. Salg av regn-bevis sko dekke siste én måned online shopping er oppgradert med 15 ganger og 6000 stykker ble solgt på samme dag.

I høy temperatur og høy luftfuktighet er verktøyene hjemme utsatt for mugg. I tillegg industrielle kjemiske dehumidification produktene som fuktighet, avfukteren og karbon pack, har tradisjonelle Ai dere produkter blitt sommer valg for forbrukerne. Noen produkter relatert til Ai dere har blitt varme produkter. Mange forbrukere har kjøpt de ferdige produktene av Ai dere for sterilisering og dehumidification. Li Deming salg av Ai er 5 ganger mer enn vanlig. Legen viste at moxa pinnen hadde virkningen av fukt og dispelling kaldt, og bruk av en fuktig og fuktig klima å røyke akupunkturpunkter var veldig nyttig for pasienter med revmatisme.

Kjøling produktene har vært ettertraktet av folk. Li Deming online shopping data viser at salg av urte te, dehumidified te og klebrig rismel har økt med mer enn 400% og kjøling produktene som klimaanlegg og elektrisk fans har også økt betydelig de siste månedene. Salgsvolumet for en Huoxiang Zhengqi-kapsel er dobbelt så høy som vanlig. Salget av is klistremerker som kan kjøle ned agilely har mer enn doblet. I tillegg til konvensjonelle kjøling produktene er noen av kjøling produktene tilsvarer befolkningen spesielle også sterkt imot. I den siste uken, har Li Deming kjøpt flere 6400 oppblåsbare svømmebasseng for spedbarn og småbarn.