Raincoat klut er veldig slurvet

- Aug 02, 2018-


En liten rynke på regnjakken kan henges på hengeren slik at den naturlig kan komme tilbake til en flat overflate. Hvis rynkene er stramme, kan regnjakken nedsenkes i varmt vann ved ca. 70 ° C i 2 minutter. Etter å ha blitt tatt ut, legg den på flatplaten og flate den. Tørk deretter vannsporet for å gjenopprette flatheten. Vær forsiktig så du ikke tar det hardt.


Raincoat kjøp og vedlikehold

Polyvinylklorid (PVC): Det er en gelé gjennomsiktig plast regnjakke som ofte settes utenfor. Denne regnjakken er billig.

Men det er lett å bryte. Nylon pluss polyvinylklorid: Den indre overflaten av nylonmaterialet er belagt med et lag av PVC vanntett lag, som er moderat priset og ikke lett å bryte.

Tap er det viktigste materialet som brukes i regnfrakker. Vanntett og fuktighetsgjennomtrengelig klut: Klutens indre overflate er belagt med en vanntett og fuktighetsgjennomtrengelig maling, som vanligvis brukes av politiet og klatrere.

GORE-TEX merke regnjakke, dens vanntette og fuktighetsgjennomtrengelige lag har 1 milliarder mikroporer per tomme firkant. Disse mikroporene tillater

Gassmolekyler passerer, men kan ikke la større vannmolekyler passere, så det kan oppnå vanntett og pustende effekt; ulempen er prisen

Veldig høy. De fleste regnfrakkene har en sammenligningstabell som velger størrelsen på regnjakken i høyden, men på grunn av regnjakkefabrikken på markedet.

Regnjakkene produsert av firmaet er ikke av samme størrelse, så det anbefales ikke å gå direkte til størrelsen på en av regnjakkene.

Det er lett å gjøre feil når du kjøper regnfrakker av forskjellige merker. Det er best å prøve på regnjakken, men vanligvis kan regntøyet på kjøpesenteret ikke bli prøvd på. Det anbefales at vanlige klær bærer nummer M.

Raincoats, og så videre, vil være mer ugjennomsiktig, selv om vintertøy er slitt mer. Vær oppmerksom på det vannavstøtende laget: Vedlikeholdsdelen er hovedsakelig laget av regnfrakk laget av nylon og polyvinylklorid. Overflaten på den nye regnjakken har et vannavvisende belegg som gjør at regnvannet kan danne dråper vann på regnjakken, forkorte tørketiden og beskytte vannet. Det kan kun tørkes, tørkes eller rengjøres med vann. Imidlertid, etter bruk i mer enn 10 ganger vil vannavstøtende belegget naturligvis falle av på grunn av regnet.

Andre måter å vedlikeholde. Rengjøring er nødvendig. Når regnjakken er brukt opp, er det best å tørke den med en tørr klut og tørk den naturlig på et kjølig sted. Ikke utsett det for sola. Ikke gni når du rengjør regnjakken. Dette vil føre til at PVC- og nylonduken løsner, noe som forårsaker luft for å infiltrere og skumme. Gummi regncoat lagringsmetode: Når du samler gummi regnfrakk, kan du forene avisen i mellomstykket, eller dryss et lag med hasselnøttpulver og brett det igjen.

Det vil ikke være noen sammenheng i lang tid. Plast regnjakke rynke metode: Lite rynker vises på regnfrakk, som kan henges på hengeren for å gjøre det naturlig flatt. Hvis rynkene er stramme

Regnjakken kan nedsenkes i varmt vann ved ca. 70 ° C i 2 minutter, tas ut og legges på en flat plate.

Deretter tørker du vannsporene, du kan gjenopprette nivået, vær oppmerksom på ikke å trekke hardt. Plast regnfrakke vedheft metode: plast regnfrakke ruptur, kan du først justere den ødelagte munnen, sett et stykke cellofan på det, og bruk en varm jern stang på den

Etter å ha presset et par ganger, bør tiden for å trykke ned ikke være for lang, slik at cellofanen ikke vil bli brent, og plasten under vil holde seg fast.

Hull, du kan bruke den samme plastduken til å kutte en firkant eller en blokk litt større enn hullet, dekke den over hullet, og deretter

Dekk cellofanet og varm det på samme måte. Gummi regnfrakk lukt fjerning metode: Når gummi regnfrakk har en lukt, hydrogenperoksidet kan blandes i vannet for å suge regnjakken, og lukten vil forsvinne etter tørking.