Raincoat tilpasset tilstand

- Aug 17, 2018-

Raincoats er laget av vanntett stoff og slitt utenfor. Det finnes mange typer vanntette stoffer for regnfrakker, for eksempel teip, presenning og plastfilm. Med forbedringen av graden av overlevelse øker variasjonen av regntrekk produsenter. La oss da ta en titt på regnjakkene.

I følge stilen er den delt inn i windbreaker og to-seksjon. Vindbryteren er enkel å bruke, men det er ikke nok for benet. Treseksjonen er mye bedre enn vindbreakertypen på benet, men det er vanskeligere å bære; Ifølge materialet er det polyvinylklorid (PVC): det er den halvklare plastregnet som ofte settes utenfor. Lav, men skjøre.

Nylon pluss PVC: Det er et lag av PVC vanntett lag på den indre overflaten av nylon stoffet. Prisen er moderat og det er ikke lett å skade. Det er det viktigste materialet for regnfrakker i dag. Vanntett og fuktighetsgjennomtrengelig klut: Innsiden av kluten er belagt med en vanntett og fuktighetsgjennomtrengelig maling.

Motorsykkel regnjakker er forskjellige fra vanlige regnfrakker. Fordi de bæres av kjøretøy, er de svært krevende. I dag selger regnfrakker produsert av byen regntrekk produsenter vannavstøtende klut og sjøgel regnjakker til priser på 20-45 yuan. Uansett regnfrakk av det aktuelle materialet, vær oppmerksom på følgende problemer når du kjøper:

Omfanget av frontdekselet. Lengre amplituder kan effektivt blokkere regn. Trekk baksiden av speilet for å motstå å trekke. Her er det mest sårbare stedet for regnfrakker, spesielt gummi regnjakken. Sprinkeklut regnjakker kan lett fjerne vanntett lim. Dømningsmetode: Trykk mot trykket, hvis det indre laget av vanntett gummi har betydelige krefter, det er dårligere materiale, lett å degumme og skarp. Vanntett tape skal brukes til søm av sprøytende regnfrakk. Regnjakker som ikke bærer vanntett tape må være permeable.

Vårt firma har et bredt utvalg av produkter, og har blitt enstemmig anerkjent og konsultert av nye og gamle kunder i mange år. Vi venter hjertelig på besøket av nye og gamle kunder og venter på samarbeid med deg.

Med den vanlige bruken av regnfrakker har konkurransen fra regnjakkeprodusenter på markedet økt, noe som resulterer i ujevn kvalitet i produksjonen, slik at forbrukerne bør være oppmerksomme på å skille seg ved kjøp.

Stoffidentifikasjon. Hvis det resirkulerte materialet har lukt, vil limet og kluten ha dårlig synergi, limet vil bli hvitt, og det vil rynke og skille av når det brukes; arbeid. Hvis utstyret er utdatert, er stinglengden til skredderen for stor, sømhøyden er lav, forseglingen er ikke opp til standard, og det er lett å sive. Design stil. Først tenkte jeg på den virkelige effekten av regnbeskyttelse og brukskomfort, etterfulgt av alvorlig og sjenerøs.

Til slutt kan det også avhenge av permeabiliteten. Hvis det er regnfast, vil dekselet dekke menneskekroppen, varmen i kroppen vil ikke bli tømt, og utsiden vil bli varm inne, som vil danne stillestående vann og oser inn i innsiden av regnfrakk.

Stilen av regnfrakker i vårt land er svært voluminøs. For å tilfredsstille brukernes etterspørsel etter regnvær, kombinert med forbedring av boligforholdene til beboerne, blir estetikken til brukerne kontinuerlig fremmet. Derfor trenger vi ikke bare høye funksjoner når du bruker alle typer regnutstyr. Det er også et behov for å bekreftende forbedre sitt nivå av eleganse. Raincoat-produsenten er her for å gi deg en kort introduksjon.

Engangs regnfrakker er en slags regnutstyr som er mer praktisk i dagens by, og det er mer vanlig i bruk av reisende. Bruken av ulike typer av engangs regnfrakker er forskjellig, og de viktigste praktiske menneskene er også forskjellige. For eksempel er de ulike stilene av engangsbestandige regnfrakker laget av PE-materialer, og de praktiske menneskene er hovedsakelig voksne. .

I tillegg til universell bruk av engangs regnfrakker av dette materialet, er det også vanlig å bruke PEVA regnfrakker.