Raincoat-forhandlere vil ha en slik nød, hvor er regnfrakkens salgssted?

- Nov 02, 2018-


I de regntunge områdene krever kunst og kulturopptreden mye regnfrakker. Himmelen regner, og høstvinden er kjølig, men midtskolen til Lashi Town i Xiangdong District er varm og tykk. Den røde scenen oppblåsbare skur er full av seter, og mange folk har paraplyer og regnfrakker. For å kunne videreføre den kinesiske nasjonens tradisjonelle dyd for å respektere den gamle, respektere den gamle, elske den gamle og hjelpe de eldre, holdt Lashi Town et kulturelt forestillinger i "Into the New Era, Celebrating the Double Niende festival ".


I skålen har dansen "Gathering Together" av Lashi Village Association åpnet forspillet til aktivitetene, folkekunstforestillinger av løve dans og draktedans, solo "ofte gå hjem for å se", saxofonespill "Northern Spring", The dans "kinesisk dans", "Zhu Shou Ge", "Red Lantern", "A Ying Shan Hong", "Ten Red Army", Soft Ball, Tai Chi Performance og andre fantastiske programmer ble gjort, og applaus av hverandres ups og nedturer, selvstyrt dialektprogram tre og en halv forestillinger Zanda City presset den litterære forestillingen til et klimaks.


De litterære og kunstopptredenene utgjorde 22 programmer. Hoveddelen av forestillingen var medlemmene av de gamle foreningene i landsbyene. De var alle energiske og brakte en visuell fest til publikum, som ikke bare skapt en harmonisk "avansert" Atmosfæren til den gamle og lykkelige, la de gamle tilbringe en glad, fredelig og meningsfull Double Niende Festival, men også beriket den åndelige og kulturliv av massene og fremmet den fremragende tradisjonelle kulturen og tradisjonelle festivaler i vårt land.