Regnfrakk stoffer | vanlige regnfrakk stoffer

- Jul 17, 2018-

Regnfrakk materiale

Regnfrakk stoffer har vanligvis følgende:

1, vanntett og fuktighet permeable klut

Den indre overflaten er belagt med et vanntett og fuktighet-permeabel maling, som en regnfrakk ofte brukt av politiet og klatrere, som er vanntett og pustende, men prisen er høy.

Kort sagt, er Oxford klut mer egnet for vanntett klær, som bestemmes av dens veve.

2, bomull (nylon)

Silke glans har god effekt, sterk styrke og god slitasje motstand, men det er lett å deformeres under handlingen av eksterne kraft, slik at stoffet er utsatt for rynker under iført prosessen.

3, polyester

Den største fordelen av stoffet er at rynke motstand og form oppbevaring er bra, men dyeability er dårlig og fuktighet permeabilitet er dårlig.

4, Oxford klut

Stoffet ved spesielle veving metoden bomull eller polyester har karakteristikkene av enkel vask og rask tørking, myk hånd følelse, god fuktighet absorpsjon, mykt stoff farger, myk klut kropp, god luft permeabilitet, behagelig bruk og tofarget effekt.

5, anvendelse av vanntett og pustende stoff

PTFF vanntett og ventilerende laminert stoff ble først utviklet for produksjon av militære uniformer og klær, og deretter brukt i sportsklær. Produksjon av telt og andre elementer er fortsatt vokser. For Luftforsvaret piloter, naval soldater og spesialstyrker er plutselig fall i kroppstemperatur forårsaket av kaldt vann en av de viktige faktorene forårsaker tap. Amerikanske militæret har utpekt vanntett og ventilerende klær som en air force pilot. Mannskapet og spesielle opprør gear for spesialstyrker som utfører havet, land og luft operasjoner. Disse plaggene gir opptil 2 timers beskyttelse i kaldt vann på 7 grader og er lett og behagelig å bære.

Viktigste tekniske ytelseskravene for militære regnfrakker er god vanntett og pustende og lett vekt. PTFE mikroporøs sammensatte stoffet ikke bare løser motsetningene mellom ventilasjon og vanntett, men også reduserer vekten av regnfrakken, dermed effektivt redusere belastningen av soldater.

Brannen tjenesten drakten, ansiktet er laget av vevd aramid klut, filmen er laget av PTFE, Rico består av renning strikket aramid strikket stoff og tørr agent er fosfor inneholder polyuretan. Bedre komfort iført klær.

Militære lett telt krever regntett, flammehemmende, anti-aldring, osv., mens PTFE film materialer er resistente mot korrosjon, sterk syre og alkaliske og motstandsdyktig mot aldring, slik PTFE laminert stoffer kan brukes.

Soveposen er krevde å bli varme, ventilasjon, lette i vekt, etc. Basert på egenskapene til PTFE mikroporøs film laminert stoff, en to-lags struktur er vedtatt, det ytterste laget er en nylon fabric og det indre laget er en P-gratis FE film. Denne sovepose brukes uten risiko for hypoksi og Kullosforgiftning.

Dens svært kjemisk motstand og flammehemmende egenskaper og mikroporøs strukturen i filmen har den overlegen vann (væske) permeabilitet, noe som gjør det til et ideelt materiale for utvikling av kjernefysiske og kjemiske verneklær.

PTFE vanntett og ventilerende laminert stoff kan ikke bare oppfyller behovene til mennesker i verden som kaldt vær, vindfullt vær, etc. Det er også egnet for folks daglige liv behov for regnfrakker, sko, etc., og har bred programmer og utvikling prospekter.

På slutten av forskning og utvikling av PTFE vanntett og pustende laminert stoffer fokuserer på å redusere kostnadene og arbeider mot å gjøre stoffer lettere, mer komfortabel og mer multifunksjonelle.