Raincoat-fabrikken minner deg om å kjøre på regnfulle dager

- Aug 03, 2018-Tordenvær om sommeren, ikke hver våthet i søket etter tidevann, er det nødvendig for hipsters å kle seg vakkert i denne regntiden? Pop-up vindene forklart av Shenzhen Lideng Raincoat Factory med regnjakker er fargerike. I mars 2013 var Shenzhen regnjakker populære. Siden den gikk inn i mars har den vært i et regnfullt klima, og engros med regnfrakker i paraplymarkedet i Shenzhen har også blitt mer velstående. Raincoat fabrikk spesielle tips for venner som går ut på regnfulle dager, hva bør du være oppmerksom på når du kjører på regnfulle dager? Regnlig kjøring bør være forberedt på å beskytte mot forholdsregler, vær forsiktig og vær forsiktig, og vær spesiell oppmerksom på følgende punkter:


I begynnelsen gjemmer barna seg fra regnet på veikanten. Barn har generelt mer tarm enn himmelen, særlig i urbane barn, og de er aktive. I regntiden liker jeg å løpe rundt, og jeg vet ikke hva trafikkreglene er, så jeg må være oppmerksom på det.


For det andre, vær oppmerksom på at rytteren har på seg en regnfrakk: Disse menneskene pleier å vikle seg selv i regnfrakker på regnværsdager, bare avsløre ansiktene, ørene dekkes av regnfrakker, og visjonen og hørselen sjelden påvirkes av bekreftelse. Trafikkforholdene til venstre, høyre og bakpartene kan ikke bli funnet og unngås i sanntid. Vær også oppmerksom på den ene hånden for å bekjempe paraplyen, en hånd for å hjelpe syklene: de har dårlig volatilitet i retning av å ri, når de møter kjøreturen, vil de bli redde, venstre og høyre og gå på veien, S-formet, nesten tilbake til himmelen.


Vær også oppmerksom på slamveien, når den oppstår, skal den opprettholde en stor kraft, og passere med lav hastighet i midten og lavt gir. Vær oppmerksom på å kontrollere det visuelle systemet, regnet er blokkert hver dag, og lysene skal vendes om. Ikke åpne "bremsen" etter erfaring. Vær forsiktig når du overtar, og du kan ikke tvinge overtaking. Kjør aldri bil, og rattet skal sakte utføres når du svinger for å forhindre at siden glir.


Pass også på å opprettholde et tilstrekkelig sikkerhetsintervall med kjøretøyet foran. Under normale forhold bør det være et to sekunders sikkerhetsintervall med kjøretøyet foran (ved dagens hastighet er det nødvendig med to sekunder for å nå posisjonen til det tidligere kjøretøyets posisjon). Men i regnfulle dager, på grunn av ulike uheldig forhold som blokkert syn, vil sjåførens respons bli tregere. Derfor bør den holdes på et sikkert intervall på mer enn tre sekunder fra det foregående kjøretøyet. Å holde et trygt intervall gjør at sjåføren har tid til å godta sikre metoder og unngå risiko. Kjøring i regntunge dager, regnvann, vanntåke fra forsiden av bilen og andre byer påvirker synsfeltet, forsinker førerens vurdering.


Det siste tipset til regnfrakkfabrikken: I det dårlige været som regnfulle dager er overtakelse veldig risikabelt på grunn av alle slags faktorer som er uheldig i kjøring. Det utgjør ikke bare min sikkerhet, men også truer sikker kjøring av andre kjøretøy med høy hastighet! I dette tilfellet, Start sakte og sakke, livet er viktig! Det viktigste er å bytte veien gjennom den harde banen!