Raincoat jakke produsent

- Aug 03, 2018-


Regnfulle dager, hvis vi går, så kan vi lage en paraply, men det er umulig å beskytte sikkerheten for å sykle. Derfor, iført en regnjakke er mer praktisk, la Lideng poncho produsenter informere deg om hvordan du skal kjøpe en passende regnfrakk.

Regnfulle dager, hvis vi går, så kan vi få en paraply, men å sykle for å beskytte paraplyen er ikke trygg, så iført regnjakke er mer praktisk, la Lideng poncho produsenter informere deg, men da kan du kjøpe en passende regnjakke.

Først, stoffidentifikasjon: Hvis det resirkulerte materialet, vil det være lukt, lim og klut kompleks synergi, gummiet er hvitt, vil rynke og skrelle av når det påføres.

For det andre, arbeid: Hvis utstyret er utdatert, er skredens stinglengde for stor, sømhøyden er ikke den samme, forseglingen er ikke opp til standard, og det er lett å sive.

For det tredje, design stil: den første tanke på den faktiske effekten av regn og brukskomfort, etterfulgt av alvorlig og sjenerøs.

Fjerde åndbarhet: Hvis det er regnfast, dekselet er dekket av menneskekroppen, kroppens varme luft kan ikke tømmes, og utsiden er varm inne, noe som utgjør stillestående vann og forer klærne på innsiden av regnjakken.

Vi har regnjakker for å beskytte mot regn. Hvis vi velger en dårlig regnjakke, regner det utenfor, og det lekker innvendig, så er betydningen av å ha regnjakker gått. I tillegg, når du kjøper regnfrakker, bør Volkswagen også velge størrelsen. Personen som bærer M i vanlige klær, vil kjøpe regnfrakk av L-nummeret og så videre. Skjerming vil bli bedre, selv om vinterklærne er slitt mer. Kan også brukes.

Lide Mingyu er et profesjonelt produksjonsanlegg for regnutstyr, som integrerer produksjon, bearbeiding og salg. Engros produksjon regnfrakk drakter, elektriske regnfrakker, jakker, bomull jakker, ponchos og andre produkter, god kvalitet, lav pris, sanntid levering.