Regnfrakk produsenter klassifisere regnfrakker

- Aug 02, 2018-


Klassifisering av regnfrakker


Regnfrakker er regn-bevis klær laget av vanntett materiale. Vanntett stoffer for regnfrakker inkluderer tape, presenning og plast film. Vår levestandard bedre, har klassifiseringen av regnfrakker økt. Neste, la oss ta en titt på klassifiseringen av regnfrakker med Xiaobian.


Av materiale


Polyvinylklorid (PVC): det er en gelé gjennomsiktig plast regnfrakk som ofte sett utenfor. Denne regnfrakk er billig, men lett å bryte.


Nylon og PVC: det er det indre laget av nylon fabric og deretter belagt med et lag av PVC vanntett lag. Prisen er moderat og det er ikke lett å bli skadet. Det er det viktigste materialet av regnfrakk nå.


Vanntett og fuktighet permeable klut: overflatebehandling av kluten er belagt med et vanntett og fuktighet permeable maling.


Moderne regnfrakk vanntett stoffer fokus på pusteevne, som spesielle nylon og Gore-Tex. pustende regnfrakker hjelpe folk å bære fuktighet fra regnfrakken når de er iført regn, øke komfort. Fortsatt vil vite mer om regnfrakker? Så ta hensyn til oss!


2. ved stil


1) Windbreaker regnfrakk: Windbreaker regntøy, også kjent som Peter Pan, kappe regntøy, er en vanlig regnfrakk.


Fordeler: Den windbreaker regnfrakk har enkel å bruke og rask å bære.


Ulemper: Funksjonen regn beskyttelse av bena er litt mangelfull. Hvis regn er sterk og vinden er sterk, er bena ofte våt av regn eller ved siden.


2) to inndelinger regnfrakk: to inndelinger regnfrakk er også regnfrakk og regn bukser, som vanligvis brukes av lokomotivet familien.


Fordeler: Funksjonen regn beskyttelse på beina er bedre enn windbreaker regnfrakken.


Ulemper: Det er mer plagsom å bære. Hvis regn er litt mer presserende, kan regnfrakken ikke brukes før det kan være vått.