Regnfrakk produsenter forklarer hvordan å velge riktig regnfrakken for meg.

- Aug 03, 2018-

Paraply regnfrakker er ikke ukjent, selv om de hater regnfulle dager, men de kan ikke unngå det. De gå umiddelbart til regntiden. Kraftig regn er svært plagsom. Bo hjemme hele dagen er fin. Hvis du går ut, er det ingen bil. Men har jeg å lide av forbrytelser. Jeg kan ri på en elektrisk bil eller gå på veien. Selv om jeg bære en voksen regnfrakk Dress med en paraply, er det svært usikre. Det er ikke så bra fordi den regnfulle dager, og Regnfrakken er for stor. Det er vanskelig å se klart veien, så hvorfor skal vi velge regnfrakken som passer meg? Det er veldig enkelt, jeg er behagelig å bære, normal bruk påvirker ikke min ridning og gå.


Hvorfor velge regnfrakken som passer meg?


Direktør for nødstilfelle avdeling av Yanghu andre sykehus av Wujin informert reporteren at det var rapporter at for å beskytte kaldt når man kjører sykkel, en kvinne ville ha yttertøy og føre en bilulykke. Situasjonen for slike anti-iført klær er faktisk veldig vanlig. På en regnværsdag, kan iført en tung regnfrakk eller en regnfrakk som ikke passer inn i kroppen være like mye en risiko som sykler. I tillegg hem på ponchoen er lett blåst av vinden, kan bli brakt av nærliggende bilen, og den andre vil blokkere visningen. "Ikke overse små detaljer. Når du er virkelig ødelagt, kan disse små detaljene bli drept." Så, kan du ikke bære en regnfrakk til å sykle i regnværsdager? Selvfølgelig ikke. Direktør sang og direktør Chen tenkte at det er mulig å ri en regnfrakk, men vier spesiell oppmerksomhet til ridning hastighet og trafikk reglene. Kjøretøyet skal være decelerated i regnfulle dager, på grunn av den lille friksjonskoeffisienten av hjulet. Det er også nødvendig å ta hensyn til venstre og høyre bilene, og ikke ri batteri bilen til motorkjøretøyer kjørefelt i tid. I tillegg kan du også tilbringe litt tid på å tenke om å velge en regnfrakk. Du må definitivt bruke kroppen. Ikke Velg en hardt og tungt regnfrakk eller poncho. Det er best å velge en delt regnfrakk.


Hvordan velge riktig regnfrakken for oss er knyttet til vår personlige fargedisplay. Livet er den mest sjeldne. Alles liv er bare én gang. Derfor må vi ta vare på oss selv, Velg en passende regnjakke eller paraply for familien vår. Det er viktigste, særlig barn. Mange foreldre ikke kjøpe spesielle barne regnfrakker for sine barn, og la dem bære deres store regnfrakker. Dette er mest uansvarlig uttrykk for barn. For alles personlige sikkerhet, la la oss ta det for oss selv, for familien, kan du velge en regnfrakk som passer deg.