Raincoat-produsenter sier at trykt gjennomsiktig poncho er ikke bare elegant, men også trygt

- Aug 03, 2018-

Vi fant det på regnfulle dager, folk som går på bakken, bærer mest paraplyer, men få mennesker har regnjakker. Mange sier det fordi regnjakker er stygg, de vil ikke ha dem, men det er sant at regnjakker er sikrere i forhold til paraplyer. Så hvis det skyldes stygge problemer, har den trykte gjennomsiktige ponchoen nedenfor en kinesisk trykt gjennomsiktig regnfrakk, som kan tilfredsstille mange menneskers estetiske behov, og jo vakrere som håndterer det stygge problemet.

Videre aksepterer den gjennomsiktige regnjakken et nytt materiale som gjør det lett og pustende for enkel å transportere og lett å skylle. Og de friske og fasjonable designelementene gjør det rimeligere. Utseendet på gjennomsiktige regnjakker gjorde regnjakken en ting som folk godtok. På en regnfull dag har den fargerike gjennomsiktige regnjakken blitt en vakker naturlinje.

Derfor initierte Xiaobian offentligheten å ha regnjakker i regntiden. Det er ikke redd for vind og regn. Spesielt foreldrene som har barn hjemme, når de kjøper regnfrakker til sine barn, kan de velge trykte gjennomsiktige ponchos, som ikke bare er elegante, men også sikrere.