Regnfrakk er ikke slitt i regnfrakker for å betjene offentligheten.

- Jul 10, 2018-

Regnfrakk er ikke slitt i regnfrakker for å betjene offentligheten.

I løpet av de siste to dagene, ble noen bilder av tanteens regnbussholdeplass videresendt av mange mennesker på Weibo og WeChat, og vunnet et ros. For å bedre betjene offentligheten bærer de ikke regnfrakker på regnværsdager, bare for at alle kan finne seg raskere og tjene andre.

 

Klokken 6 om kvelden den 16. ble det duggregn over Nanjing. Ved siden av bussholdeplassen på Lushan Road i Hexi, lagde den 66 år gamle " Nanjing Moral Model " Shi Xingfeng opp en paraply. Sammen med sine ledsagere minnet de passasjerene om å ta hensyn til sikkerheten når de kommer på og av bussen. På en kort stund var buksebenene våte av regnet. Etter åpningsseremonien klokka 8 var regnet litt mindre, og det var ikke mange passasjerer på plattformen. Fra kl. 13.00 til posten lente Shi Xingfeng, som har stått i mer enn 7 timer, mot ryggene langs elva og så til det olympiske sportssenteret ikke langt unna.

 

" Jeg er i samme alder som Republikken. Jeg har muligheten til å få tak i en så stor begivenhet på dørstokken min, men jeg er heldig, så jeg hørte at jeg rekrutterte frivillige, jeg vil melde meg på! " Shi Xingfeng sa at hennes daglige oppgaver er i bussen. Stasjonssikkerhetspatruljen, på åpningsdagen den 16., var flyten av folk rundt det olympiske sportssenteret stor, og deres oppgave å lede passasjerer og opprettholde ordren var enda tyngre. Vanligvis på vakt til klokka 7 om kvelden, om natten, vil hun og hennes ledsagere vente til åpningsseremonien forlater massene før de fleste mennesker forlater å "gå av jobb".

 

Hvorfor skal hun og hennes følgesvenner ikke ha regnjakker så lenge? Shi Xingfeng snudde seg, bak den gule t-skjorten hun hadde, var ordene "fredfrivillig" meget iøynefallende. "Vi har alle frivillige klær og røde armbånd for å gjøre det lettere for publikum å finne oss i tide. Hvis du legger på regnfrakk, vil det røde armbåndet ikke bli synlig." Hun sa med et smil.

 

Klokka 10.30 om kvelden, da åpningsseremonien var forbi, spredte tidevannmassene seg, og Shi Xingfeng og hennes følgesvenner var klare til å reise hjem. Skoene på føttene ble gjennomvåt, og da jeg gikk på det, skrek jeg. "Gå tilbake og vask og sov, jeg skal jobbe tidlig i morgen, og jeg kommer her for å stå opp klokka 7:00," sa hun.

 

Hu Yan, direktør for Laoshan-fellesskapets residenskomite i Jianye-distriktet, sa at samfunnet ligger mindre enn en kilometer fra det olympiske sportssenteret. 72 frivillige ble rekruttert fra partimedlemmer og aktivister. Fra kl. 07.00 til 19.00 stopper 14 busser rundt det olympiske sportssenteret. De patruljerer de to utgangene til Xinglong Street Station på Metro Line 2, og alle er veldig dedikert.