Raincoats må kjøpe den slags bra?

- Aug 02, 2018-

I de siste dagene er mengden regn i Guangdong spesielt stor. Jeg vil kjøpe en regnfrakk for enkel reise, men jeg vet ikke hvordan jeg skal velge den. Jeg vil bruke den i lang tid.

Materiale: Materialet i regnjakken er grovt delt inn i fire kategorier, materialene er forskjellige, og prisen er forskjellig. Forbrukerne kan kjøpe etter den faktiske situasjonen. De fleste regnfrakkene laget av PE-materiale er engangs regnfrakker. Disse regnjakkene er enkle å bruke og lave i pris. Det generelle levetiden er engangsløs. Prisen er litt høyere og tykkelsen blir tykkere. Så lenge bruksperioden er beskyttet. Det blir litt lengre.

Laget av polyvinylklorid (PVC): en gelé gjennomsiktig plast regnfrakk som ofte settes utenfor. Denne regnjakken er billig, men lett ødelagt.

Laget av nylon og PVC: Den indre overflaten av nylonmaterialet er belagt med et lag av PVC-vanntett lag. Prisen er moderat og ikke lett å bryte. Det er det viktigste materialet for regnfrakker.

Laget av vanntett og fuktighetsgjennomtrengelig klut: Den indre overflaten av stoffet er belagt med en vanntett og fuktgjenomtrengelig maling. Som regntrekkene som vanligvis brukes av politiet og klatrere, er dets vanntette og fuktighetsgjennomtrengelige lag belagt med 1 milliard mikroporer per tomme. Disse mikroporene tillater Gassmolekyler å passere, men kan ikke la større vannmolekyler passere, så det kan oppnå vanntett og pustende effekt. Ulempen med vanntett og fuktighetsgjennomtrengelig klut er at det er dyrere.