Regntett sko dekke

- Sep 03, 2018-

Li Deming regn sko dekke er et nytt produkt som har dukket opp de siste årene. Den bruker alle-naturlig gummi legge et nytt slitesterke anti-slip materiale, kombinert med funksjonen av regn gummi sko og -sekundær plast skoovertrekk. Denne skoen er lettere og mer praktisk enn regn gummi sko. Dette sko dekke er plassert utenfor sko i regn og snø været, og det er mulig å oppnå vanntett, gjørme-bevis og sko-beskyttelse uten å endre sko. Det er ikke deformert, faller ikke og slip ikke utenfor sko. Det er mer slitesterk enn engangs plast skoovertrekk, resirkulerbare, nedbrytbare og gjenbrukbare. Det erstatter miljøkonsekvensene av disponibel skoovertrekk og kan brukes innendørs og utendørs. Samtidig er det lett å bære og lett å rydde opp og enkel å rengjøre.

I dag, ha kontorarbeidere i utgangspunktet høyverdig skinnsko. Når regn sko er skadet, påvirkes kvaliteten, og noen ganger de vil være degummed. Det er også veldig plagsom for turister å møte regn på veien. Derfor har dette produktet bred markedsutsikter.

Vakre og fasjonable, er det lett å bære. Det er ikke bare løser problemet med tradisjonelle overtrekk på, men også gjør det lett å bære. Det gjør også feil at disponibel skoovertrekk ikke er bærbar og ikke holdbart. Det er den mest effektive når folk reiser i rainy days eller når de møter nedbør på turistattraksjoner. Fottøy forsyninger. For deg og din familie, fra regn og bakterier, Vennligst kjøpe regntrekk sko så snart som mulig!

Regn og snø er brukervennlige, dustproof og anti-statisk i fabrikken er også tilgjengelig.