Regntett skodeksel øker temperament

- Nov 02, 2018-

Det maritime idylliske turistområdet ligger ved inngangen til Pearl River Estuary i vest Shenzhen. Den første fasen av utviklingen dekker et område på over 1,7 millioner kvadratmeter med en investering på 596 millioner yuan. Det er søyleindustrien for turisme i vestlige Shenzhen. Hele parken i den idylliske hagen er delt inn i Jitang pastorale naturskjønne sted, det gyldne året naturskjønne stedet, naturparken, naturskjønne stedet, den økologiske sivilisasjonshallen, den grønne skulpturgruppen, det økologiske feriestedet vann trehus feriested, det idylliske jungelområdet og det økologiske produksjonsområdet. Temaområdene med forskjellige karakteristikker oppfyller fullt ut ulike former for turismebehov som turisme, fritid og ferie, utdanningsdemonstrasjon og tilpasse seg behovene til turister i ulike aldre og kulturelle nivåer. Den idylliske hagen er som en stor park med temaet øko-turisme basert på sitt unike grunnlandskap, og det viser fullt ut naturens skjønnhet mens 1,7 kvadratmeter med praktfull fart, rik konnotasjon, variert layout og sjarmerende landskap. Kilometer langs stranden ble til en fantastisk verden av Wonderland.


Naturskjønt spesialdiett:


Hodet til Pearl River elvemunning er et gulhudet hode og en hoppende fisk med øm smak; de berømte Shajing østers, krabber, smør krabber, reke, tilapia og en rekke vill grønnsaker dyrket ved sjøen; I det unike gårdshuset kan du også smake håndherdet tofu, steinmalet sesampasta og hjemmelagd risvin.


Den idylliske turismen på sjøen er i et regnfullt område når det gjelder turisme. Vær så snill å ta med din egen vanntette regnfrakk og vanntett skodeksel.


Fordi været er foranderlig, ser jeg på den klare himmelen med et blikk, og det regner tungt i et øye. Shenzhen Lide Ming raincoat er billig og stilig, og det påvirker ikke kroppens verdi, men det øker også sitt temperament og blir en mote trend.