Regntett sko dekke - våpenet regn beskyttelse sko

- Sep 03, 2018-

Mange mennesker i dag liker å bruke skinnsko, men når skoene er i vannet, spesielt skinn skoen dekker, er det veldig lett å ha problemer. Så hvordan skal vi beskytte våre sko i regnvær? Fremveksten av regn skoovertrekk hjalp oss med å løse dette problemet.


Skinnsko har en viss vanntett evne uansett om øvre er skinn eller falsk skinn. I tillegg til sko laget av spesielle vanntett Lær, kan det vaskes med vann. Vanligvis kan skinnsko ikke vaskes med vann. Fordi, generelt skinnsko har vanntett ytelsen, kan bare tåle litt duskregn, generelt kan ikke bære sko på regnværsdager. Det er to årsaker til dette. I tillegg til den generelle fornuft som øvre Lær er redde for vann, vil noen lim svekkes når de utsettes for vann. En annen grunn er at sålen av skoene ikke kan stå blemmer. Selv søm sko vil være mugg og lett ødelagt på grunn av flekker på masker. Når iført skinn sko hver dag, vil du møte plutselige endringer i været, og du trenger umiddelbar vedlikehold etter å bli våt. Vanligvis er skinnsko mest redd vann. Fordi skinn er wetted av vann og tørket, olje vil gå tapt, og fiber av Lær blir limt og herdet. Hvis oljen ikke er betalt oppmerksomhet til, er fiber av skinn brutt og brutt.


Iført sko og går gjennom regn, er det uunngåelig at skoene vil bli våt av regn, bør du umiddelbart ta av våt skoene etter kommer hjem, kratt av alle mud skitt, og deretter bruke tørr håndkle til å absorbere fuktighet inne sko , og deretter bruke hvitt papir avfall avisen gruppe er fylt inn i skoen hulrommet og plassert i et ventilert sted; ta hensyn til når skoene er semi-tørr, endre gruppen våt paper i skoen til et tørt papir og plugg den tett, fortsette å tørke naturlig; ikke la den i solen eksponering, ikke skal bakes ved ovnen; etter skoene er tørr, gni litt rå kylling olje, så treffer skokrem, så bruke skoen for å holde indre hulrommet sko, og deretter sette skokrem igjen etter to dager.


Denne tilnærmingen kan løse problemet, men det er for mye trøbbel for de fleste. Å sette på en regn-bevis sko dekke sparer mye trøbbel. Bare lys en, selv på regnværsdager, kan det beskytte våre sko veldig godt. hvorfor ikke?