Regntett skodeksel med liten slag stor

- Sep 03, 2018-

Regn og snø, regnstøvler brukes til å beskytte mot regn, gjørme og snø. I regntiden tror mange mennesker at vanlige skinnsko og sportssko kan håndtere fortiden. Faktisk vil denne lat og praktiske oppførselen få skoene til å skje raskt. Spesielt for noen dyre sko, etter å ha bløt i surt regn, vil det ikke bare miste glansen veldig raskt, vedheftingen vil løsne, og det vil sive. På kontoret, skoene er gjennomvåt, hvor ubehagelig, spesielt barna, tar våte sko på skolen, det anslås at de ikke kan høre på lærerens foredrag. Etter en lang tid vil det være en sykdom.


Men de tradisjonelle store vannsko støvlene har blitt etterlatt uten tilsyn. Det finnes dusinvis av bruksmodeller av patent på nye typer regnstøvler i landet. Deres rolle er å oppnå funksjonen av regntett og vanntett uten å ta av seg skoene sine. I de senere år har noen enkle og bærbare motesko dukket opp på markedet, men de er vanntette og regntette. Effekten er egentlig ikke ideell. Etter et par ganger vil det sive vann. Når den sipper, vil den ikke bare spille rollen som beskyttelse, men til og med er effekten reversert. Vannposen er vanskeligere i skostrekk enn skodekselet.


Den nyeste regnsikre skodekselet løser dette problemet veldig bra, ikke bare trenger du ikke å ta av skoene dine, det brukes direkte eksternt, og den vanntette effekten er førsteklasses. Det kan gå i vannet uten søl, og enda viktigere er det veldig fasjonabelt. Å vandre i regnet er definitivt et vakkert landskap. Avkastningsraten er 100%. Det sies at MM som kjøpte dette regntøyet, gleder seg til regn. Det er imidlertid også mangler, som for eksempel midlertidig utvikling og produksjon av menn, bare damene (bedrifter gjettet at menn ikke liker å bruke ermet), litt liten størrelse, men damens vesken kan settes.