Regntrekk med skodeksel

- Nov 02, 2018-1, du kan ta med en [hårføner], hvis du vasker klær i fjellet, kan du bruke en hårføner til å blåse raskere. Rik på perler og krystaller


2, anbefales det å ta med et par [sportssko], fordi været i Zhangjiajie er ganske forandre noen ganger, det vil ofte bli mye regn, hvis regnet i fjellene er veldig enkelt, vil skoene bli våte, så ta med et par sko Brukes til å skifte vask; eller du kan kjøpe plastikk sko direkte; og det anbefales på det sterkeste å ikke kjøpe [skostrekk] solgt av lokalbefolkningen, fordi det er lett å lagre vann når det regner og ikke kan legge vann i det hele tatt, hvis du vil ha vanntett skostrekk Hvis du vil gå, Du kan kjøpe et par bedre vanntette skodeksler før du reiser.


Etter utredning arrangerte Yuantong International Travel Service Haifu Road salgsavdeling en tre-dagers og to-natterslagstur fra dagen i måneden til dagen. Noen turister, Turistguide er Yuan Yuyu. Laget reisekostnad er yuan, og konsernets inntekt er yuan. Salgsavdelingen økte de naturskjønne stedene for å få tilbakebetalinger under turen; Longkun International Travel Service, Long Kunnan Sales Department, arrangerte en tre-dagers og to-natterslagstur fra datoen til året til dagen. Noen besøkende, turguiden er Yu Mouming. Reisekostnaden til teamet er yuan, og konsernets inntekt er yuan. Under reisen økte salgsavdelingen antall besøk turister for å få rabatter.3, før turen, ta med [regnfrakk], og inklusiviteten er bedre, kan du sette din egen ryggsekk; og # 好 长, fordi den normale lange regnjakken vil være kort etter ryggsekken, er det lett å våte bukser. Reporteren lærte

4, hvis du bor i skogsparken på fjellet, ta med en [lang kappe], trenger ikke å være for tykk, fordi det blir litt kaldt når du ser soloppgangen.

5, ta med [sandaler] eller [sliping], fordi toppen av fjellet, noen badeplasser er relativt enkle, ingen toalettsaker, ingen engasjerte tøfler, så # ta badeskoene.