Regn dag kaller regn støvler

- Sep 05, 2018-

Nylig har det vært tunge regner over hele landet. Jeg tror at mange mennesker har et slikt sukk: Hvis du kan ha et regntett skodeksel, vil du være i orden!


Når det regner, går folk alltid ut med paraplyer eller regnfrakker. Når du går eller sykler, er bukser og rene overdeler ofte sprutet med gjørme, og buksene er våte, for ikke å nevne skoene på føttene. .


Når det regnet, hadde folk gummistøvler. Stilen er monotont, det er ikke praktisk å bære, og det er for prippen å ha på seg lenge. Det har sjelden blitt sett på gatene i dag. Det var andre plast sandaler i året, og de var ikke redd for å bli gjennomvåt av regn. Men det er ikke en fireårs ordre som kan brukes. Tross alt er det noen bileiere. På en regnfull dag begynner flere og flere mennesker å bekymre seg om et problem som ikke er et problem på slutten: Hvilke sko har jeg på føttene i tilfelle av nasjonalregn?


Å bruke regn støvler er for stygge og har blitt kassert av de fleste. Mens du har på seg joggesko, kan det forhindre regn, noen felt er ikke egnet for fusjoner, og det er lett å åpne limet etter at skoene er gjennomvåt. På gaten så jeg mer enn en gang, mange legger plastposer på føttene, men plastposene vil bli slitt ut. Etter at de har kommet inn i vannet, blir de trukket med vann, som ikke er elegant eller praktisk.


Reporterne i flere supermarkeder i Beijing spurte selgeren og ble fortalt at så lenge de engangs plastskodekslene ble solgt, er dette også skodekket vi vanligvis ser. Disse skostrekkene har ikke effekten av regnbeskyttelse.


På enkelte e-handelssider så reporteren noen regnbeskyttede skodeksler. Denne typen regntett skodeksel er praktisk for regnfulle dager, og er lett å bruke til postlagring. Bruksmodellen er en latex sko dekke som hovedsakelig består av en erme, en midje og en ermet. Øvre port av hylsen er forsynt med en forsterkende ribbe ringmunn, og den nederste kant av den nedre ende er forbundet med hylsen, og hylsen er forbundet med bunnen av hylsen. Den nederste overflaten av hylsen er utstyrt med glidende gummipartikler, og et hælhull er reservert på bakenden av hylsen for enkel å bære og elegant utseende. Folk trenger ikke å bekymre seg for å få skoene våte, og de trenger ikke å gå til en venns hus for å være gjest eller et luksushotell.

Klikk for å laste ned app