Regnfulle dagsturer

- Aug 03, 2018-

Hva skal jeg være oppmerksom på når jeg reiser i regnet? I dag vil Xiaobian forklare deg de forskjellige reisemetoder som trenger å ta hensyn til de små problemene!

Først, gangsti:

1. Prøv å ikke gå på motorveien, og gå på fortauet;

2. Tungt regn kan føre til at brønnhullsdekselet åpnes og at noen veiseksjoner faller sammen. Vær oppmerksom på observasjon eller se etter en trepinne for å utforske veien. Hvis det er mulighet for at det ikke er hull i munnhull når det gjelder vann, bør den omhyggelig omgåes.

3, når tordenvær lyn, ikke ring, svare på telefonen, er det best å stenge.

4. Ikke ta fra de høye, uavhengige trærne, minst 5 meter fra de store trærne. For plutselig lyn bør du knelte umiddelbart og føttene dine vil være tett sammen. Ikke nær alle elektriske anlegg, for eksempel høyspenningstråd, transformatorer, etc.

For det andre kjører:

1. Prøv å unngå veiseksjoner som er utsatt for vannopphopning. Hvis veien møter dypere vannoppsamlingsseksjoner, må du ikke tvinge dem gjennom.

2, kjernen i kjøring i tungt regn er å kontrollere bilens hastighet, man må kjøre inn i vannet med lav hastighet, den andre må være jevnt over vannet, og den tredje må stabilisere gasspaken, en gass gjennom.

3, kjøretøyet wading bør være bekymret før og etter, kan bilen ikke være for nær, for å hindre hevelse og sprut av vann inn i motoren, noe som resulterer i flameout.

4, i tilfelle stor regn, ikke fare å kjøre, bør velge en høyere sikkerhetssone parkering. Når bilen kommer inn i dypt vann, bør du umiddelbart åpne døren og gå av for å unngå å drukne.

5. Når du tordner, lukk dørene og vinduene, og hold ikke hodet eller hendene ut av vinduet.

6. Hvis bilen ved et uhell kommer inn i vannet og slår av flammen, må det ikke startes igjen, ellers vil motoren bli "refundert" og forsikringsselskapet kan ikke betale kravet.

Tredje, sykling.

1. Hold deg borte fra dypt vann ved overgangen, vekk fra kjøretøyet, ikke gå gjennom bilen, og velg å bevege seg trygt i høyere høyde.

2, å bli blokkert av regnfrakk og påvirke høringen, vær oppmerksom på å følge veiforholdene. Når veien ikke er bra, er det best å gå.

For andres skyld er det også ansvar for oss selv, la oss slå "trygg" reise til en vane!

Noen mennesker kan tro at disse er små problemer, det er ingenting å være oppmerksom på, vær forsiktig med å gjøre skipet til året, detaljene gir en suksess!

Li Deming regnfrakk produsenter 12 års profesjonell produksjon erfaring, verdig tillit, hjertelig velkommen nye og gamle kunder å komme til å kjøpe!