Egentlig iført en regnfrakk er også full av gass

- Nov 02, 2018-


Yuan Yaweis styling er like individuell som hennes musikk. Hun satte på en svart slyngekjole og satte på et gjennomsiktig kappe. Yuan Yaweis form er veldig spesiell. Den gjennomsiktige jakken og sølvpyntene gjør at jakken ser mindre monotont ut, og et belte viser også Yuan Yaweis midje. Yuan Yawei fikk meg til å tro at noen virkelig har en "regnfrakk" og ser så bra ut.


Yuan Yaweis styling er full av personlighet, men også veldig fasjonabel, kroppen hennes er satt for å bringe ut sin slanke figur, og et par høyhælte sko gjør at Yuan Yawei har en mer feminin utseende. Egentlig noen som har på seg en regnfrakk er også full av gass, se Yuan Yawei vet.


Yuan Yaweis "regnfrakk" -design er fortsatt veldig vakkert, selv om det er gjennomsiktig, men det er sølvpynt på håndledd og midje side, legger Yuan Yawei "regnfrakk" ut av mote, det er virkelig fantastisk, hun er ikke rød, men det er synd !


La oss ta en titt på Yuan Yaweis andre samlinger. Hun satte på en blå skjorte med blå brede benbukser. Skjortenes ermer er åpne og spesielle. Yuan Yawei har også en blå en. Baotou hatt, hennes kjole ser ut som en catwoman; Yuan Yawei virkelig tør å prøve noe, denne "katt kvinner" vanlige mennesker ser ikke bra ut, Yuan Yawei er ikke vanlig!


Yuan Yawei satt på en blå dress, fordi kostymen er løs, Yuan Yawei legger et frakk i midjen, så slitasje på Yuan Yaweis bunn er som "forsvinner", og selv om foten Den flade skoene bærer Yuan Yawei fortsatt en "tannpirkben", med utsøkte øredobber og sminke, er Yuan Yawei ganske enkelt stilig og individuell! Liker du Yuan Yaweis kroppsmatch?