Grunner til å velge Lideng regnfrakk

- Nov 02, 2018-

Shenzhen Lideming Raincoat Co, Ltd er en profesjonell raincoat produksjon foretak med mer enn 500 ansatte. Den har avansert produksjonslinjeutstyr for regnfrakk og utmerket produksjonsteknologi. En rekke nasjonalt innovative patenterte regnfrakker er utviklet uavhengig. Selskapet har vunnet mange provinsielle og kommunale æresmål for mange ganger. I 2009 ble det godkjent av Næringsdepartementet som "nøkkelforetaket av nødprodukter fra Folkerepublikken Kina." Produktene selges godt både hjemme og i utlandet, og har en ledende posisjon i regneindustrien i Asia.

Selskapets hovedprodukter er vanntette drakter, regntrekk fra motorsykkel, sykkel regnfrakker, regnjakker, vanntette regnjakker, motorsykkelparaplyer og parasoller til industrien (sanitæranlegg, vei, skogbruk, vannforsyning, landbruk). Produktene selger godt i 17 provinser (kommuner) og Sørøst-Asia, Europa og andre markeder. I de senere år har selskapets oppblåsbare serie regnfrakkprodukter utviklet mange innovasjoner og gjennombrudd i modelleringsdesign, teknisk prosess, stoffemballasje, etc., og når det avanserte nivået i bransjen, og det er førstevalget for forbrukerne å forfølge high-end og mote.

Lideng raincoat er forpliktet til produksjon og innovasjon av Kinas regnutstyrsindustri, og er forpliktet til å bygge det første merket. Nå samarbeider vi med Alibaba og Taobao for å utvikle nettverksdistributører! La oss stå opp til regnfrakkene direkte for å samarbeide med Taobao kvalitetssäljare, filtrere ut alle grossister i midten, alle leddene i kanalen, møte de mest sluttbrukerkunder direkte og opprett en nettverksdistribusjonsvei!

[Årsaken til å velge Li Deming]

(1) Dens egne fordeler

20 års forskning og utvikling erfaring i regnfrakk produksjon, avansert raincoat produksjonslinje utstyr, rangert blant de fem beste i samme bransje i landet; vant mer enn ti patenter, og ble tildelt som "Shenzhen Famous Trademark" "Nøkkelbedrift av Emergency Commodity of Ministry of Commerce av Folkerepublikken Kina" Kontrakt holde kreditt

(2) God merkevarekjenning

Li Deming raincoat: god ventilasjon, høy kvalitet stoff, komfortabel, to år uten degumming; Produktene selger godt i 25 provinser (kommuner) og Sørøst-Asia, Europa.

(3) Perfekt profesjonelt team

Profesjonelt designteam, som holder tritt med utviklingen i Europa og Amerika, designe 15 nye design for deg hver måned; profesjonell markedsføringsteam, fortsetter selskapet å annonsere på Baidu, Google, Alibaba og raincoat-relaterte industriportaler.

(4) Null risiko og høyt brutto resultat

Profittmarginer på 20% -60%: Ingen byrå avgifter, ingen beholdning, kan man utstedes på vegne av.

(5) Enkel og praktisk drift

Produktinformasjon og produktbilder leveres av oss.

(6) Perfekt ettersalgsstøtte

Nyt gratis opplæring, og hold produktopplæring, opplæring i kommunikasjonsferdigheter og markedsføringsopplæring fra tid til annen; profesjonell kundeservice team vil løse problemer som etterlevelse, retur, refusjon og tvister for distributører.

[Kundeapplikasjonsbetingelser]

1. Anerkjenner selskapets produkter og sin langsiktige markedsplass.

2 En diamant og over.

3 Full online tid, hjemmesiden må vise frem våre produkter.