Reflekterende arbeidskraft beskyttelse regnfrakk typer og standarder

- Aug 03, 2018-


Reflekterende arbeidskraft beskyttelse regnfrakk er en arbeidsbesparende regnfrakk som kan brukes til å advare under forskjellige lysforhold med reflekterende materialer og spesielle farging prosessen. Det er vanligvis består av farge-sensitive base (fluorescerende) materiale og et reflekterende (retroreflektive) materiale. Reflekterende materiale benytter et glass eller prismatiske materiale slik at det innfallende lyset går tilbake langs den opprinnelige banen. Reflekterende beskyttende regnfrakker laget av glassperler, med fluorescerende base, er hundre ganger mer synlige enn ikke-reflekterende materialer. Effekten av fluorescens pluss refleksjon er ekstremt sterk, slik at brukeren kan danne en sterk kontrast med forholdene, enten i dag eller natt, under belysning av lyset, slik at retningen kan bli funnet i sanntid. Vanlige finnes innenfor 800m visuelle intervall, dermed spille en rolle i sikkerhetsbeskyttelse.

Standarden for reflekterende beskyttende regnfrakker:

Materialet av reflekterende beskyttende regnfrakken behandles spesielt etter spesialbehandling. Under handlingen av lyset, kan det finnes i 800 meter intervallet. Standard er EN471 brukes i verden og refleksjon av reflekterende regnfrakken. Området er angitt med tilsvarende karakteren standard å sikre brukerens utendørs sikkerhet intervall.

Det reflekterende beltet (fluorescerende belte) av reflekterende arbeidskraft beskyttelse regnfrakken er nå 3M, og dens under nattsynet er mer enn 330M under belysning av lys. Det kan finnes tidlig i et trygt intervall, og reflekterende området av reflekterende beltet er satt. Tilsvarende karakteren standard er etablert, som er mest garantert trygg arbeidskraft regnfrakken for natten arbeidere.

Reflekterende sikkerhet arbeidskraft regnfrakker produsert av Li Deming er helt i henhold til standardene som brukes internasjonalt. Vår egen praksis rom kan utføre streng standard tester på materialer, inkludert kvalitet effekten av skreddersøm. Denne typen arbeid forsikring regnfrakk er mye brukt i trafikken politiet, trafikk koordinatorer, sanitærforhold arbeidere, veien bygningsarbeidere og andre yrkesmessig sikkerhet arbeidskraft regnfrakker arbeide utendørs, som har spilt en utmerket beskyttende rolle. På grunn av økningen i mengden og reflekterende materialmengde gitt de ansatte engasjert i slikt arbeid utmerket garanti sikringen, som sterkt redusert forekomst av slike uforutsette hendelser. Reflekterende materialer i reflekterende arbeidskraft beskyttelse regnfrakker finnes tydelig i været, som regn, tåke, snø, natt og andre værforhold, slik at lettelse kan oppnås. Denne typen arbeid forsikring regnfrakk kan utvides til eldre og barn. De som er ekspedisjoner i feltet kan få sanntid hjelpe i tilfelle uforutsette omstendigheter.

Med faglig kompetanse og omfattende erfaring å produsere lignende produkter i mer enn ti år, har Li Deming utviklet en rekke arbeidskraft forsikring regnfrakk produkter som passer for det innenlandske markedet. NEGU merke sikkerhet arbeidskraft regnfrakker brukes i ulike vær og steder. I tilfelle du har det riktige valget, kan Lidengs arbeid forsikring regnfrakk produkter helt gi deg sikker og pålitelig verneutstyr.