Husk dataklassen i minnets dyp? Dagene med å bruke skodeksler er borte for alltid.

- Nov 02, 2018-


I de årene da datamaskiner ikke ble brukt mye, var den forrige delen "Computer Class" eller "Microcomputer Lesson" eller "Information Technology Class" vår sjeldne mulighet til å komme i kontakt med datamaskiner. På den tiden syntes nettverket å være mystisk, og datamaskinen syntes å "tenke", vi er veldig "nysgjerrige", dypt i minnets dyp, det er spill som har blitt spilt i de årene, skodekker som går gjennom , spenne ballen i musen, se se sammen, "dataklasse" Hva gjør du?


I samme år var datamaskinen ikke så smart nå, og det var nødvendig å manuelt skrive inn "kommandoen" før den tilsvarende operasjonen kunne utføres. På den tiden var det virkelig et tastatur i hånden, og jeg har det i verden! Etter at 90 venner kanskje ikke har vært utsatt for operativsystemet "kommando", starter direkte fra windows98, er det ikke noe som Windows 10, men det er et så stygg grensesnitt som fremkaller "døv" til datamaskinen.


Bruk et skostrekk for klassen


I den tiden da datamaskinen var en "luksus", hadde datamaskinen også en "presisjonsinstrument" -hue. Det var viktig å ha på seg en skostrekk på en dataklasse. Hver klasse har en lærer eller klassekamerat som sjekker på døren for å se om den er slitt. Skoomslag, glemte klassekamerater, bare slakk tilbake for å ta med!


Minesweeping, Spider Solitaire, Jinshan Typing Time


På den tiden var spillet ikke veldig populært. Klasselæreren lærte ikke for mye teori. Mesteparten av tiden gropte vi oss selv, spilte spillet vi likte, eller praktiserte å skrive gjennom skriveprogramvaren på den tiden, men nå virker det veldig kjedelige ting, men tiltrukket oss på den tiden.