Sete belte, sklisikre sko dekke, ulykkesforsikring, siste tre forsikring

- Sep 05, 2018-

Faktisk begynte så tidlig som for noen år siden, Linan å implementere bruken av setebelter. Men er mange av landsbyboerne og ansatte ikke villig til å bruke setebelter. Under intervjuet informert noen landsbyboere reporteren at bilbelte var bundet opp, svinger var begrenset, og de var ubehagelig og trist. Samtidig, vil folk som spiller pekannøtter hele året ikke bli ødelagt av sin egen erfaring.


"Denne typen heldig tanke, samt harde situasjonen for pecan skogen, er hovedårsaken til dannelsen av hendelsen." I går, Linan Hickory foreningen sa at pecans er på utkikk etter sikkerhet, kan ikke finne fort, slo fjellet når du er en valnøtt, du må ha en sikkerhetsbelte eller en ikke-slip sko dekke.


Bilbelte beskyttelse mot uforutsigbare beslag, mens forsikring er en effektiv garanti mot utilsiktet episoder. Ifølge innledningen, i 2007, Linan introdusert pecans å absorbere personskade og erstatning for enkelt, og husholdningene kan kjøpe. "I dag, årlige kostnader er 225 yuan, og kompensasjon for tap kan være så høyt som 150.000 yuan." Ifølge den aktuelle personen Linan Hickory Association, med denne garanti, har pecan husholdningene også en bekymring, ved feil. Det vil skade mennesker og tape penger, redusere belastningen på familien.


Ifølge rapporter har Linan mer enn 30.000 pecan husholdninger. I år har mer enn 6.000 husstander kjøpt "gjensidig sikkerhet relief", som er mye mer enn i tidligere år. I tillegg antall personer som kjøper forsikringsselskapenes handelen forsikringen er økende, og sikkerhet bevissthet av landsbyboerne er betydelig forbedret. "Selvfølgelig, føler vi at det ikke er nok. Vi håper at forsikret vil fortsette å legge til i fremtiden, slik at familien vil ikke lenger bære.