Utvelgelse og bruk av antistatisk skostrekk

- Sep 03, 2018-

Anti-statisk skostrekk stoff er 5mm stripe eller mesh anti-statisk stoff. Fargen på stoffet er hvit, blå, marine, etc. Det kan brukes flere ganger etter rengjøring. Mer økonomisk og praktisk enn en engangs skodeksel. Passer for høyt rent og støvfritt miljø, dette produktet kan tilpasses til 10 ~ 10000 klasse støvfritt miljø.


Den anti-statiske skostrekk har bedre antistatisk og støvtett effekt. Den antistatiske indeksen når 10 til effekten fra 10 til 10, og friksjonsspenningen kan styres innenfor 100 volt for å hindre at statisk elektrisitet i menneskekroppen er følsom overfor ESD-følsomme enheter. Skader og hindre støv fra å rømme fra bunnen av skoen for å forurene det rene rommet.


Anti-statiske skostrekk er egnet for den generelle elektronikkindustrien, LCD-produksjon, produksjon av farmasøytiske produkter, halvlederindustrien, magnetisk hodeproduksjon, chipproduksjon, optikk, wafers og andre produksjonsområder som krever ESD og rensingskvaliteter.


Anti-statiske skostrekk er også tilgjengelig i en rekke stilarter, stripede antistatiske klutsko, ikke-vevede anti-statiske skostrekk, alle håndlagde, vaskbare og gjentatte bruksområder.