Selvklebende klutskodeksel, miljøvennlig, som gjenspeiler forskjellig lykke

- Sep 05, 2018-

I dag har mange mennesker forberedt skostrekk for sine leietakere hjemme, men de er rene, men disse tynne plastskodekslene gjør at folk alltid tror at de ikke er miljøvennlige. Så, fru Liu, som kom til Daye, Hubei, tenkte på en ny måte å lage sko på.

Dette er skodekselet som fru Liu selv kan bruke flere ganger. Det er ikke bare lett å bære, men har også funksjonen til rent gulv. Hvis det er støv på gulvet, kan det lett fjernes bare ved å bevege seg frem og tilbake. I tillegg har dette skodekket to andre fordeler. Fru Liu, Daye, Hubei: Spesielt om vinteren, hvis noen kommer inn, er det lett å bære hælen på tøfler. Hvis den gjennomsnittlige personen har andre idrettsfot eller pust, er tøfler vanskeligere, slik at du kan unngå det.

Etter at leietakerne forlater, må Liu bare rengjøre klutdekselet og tørke det, og så kan hun sette den i bruk. Kostnaden ved å produsere denne skodekselet er også svært lav. Fru Liu kjøpte et par stoffer for 25 yuan og laget 18 par skodeksler, som er helt tilfredsstillende til familiebruk. Sammenlignet med engangs plastskodeksler, er dette hjemmelaget skostrekk veldig økonomisk og miljøvennlig.

"Det er ikke praktisk for deg å ta av støvlene dine, sett en klutskodeksel!" Dette er en reporter som nylig besøkte landsbyen Sula Palace i Dada Mutu Village i Yining City for å intervjue Anju Fumin-prosjektet. Si et ord.

Etter å ha mottatt den lyseblå klutskodekket, ble reporterens hjerte fylt med sukk: dette verktøyet som bare kan ses i byen, men nå går inn i bondehuset, noe som reflekterer forbedringen av livskvaliteten til kinesiske bønder.

Den gule veggen, det røde taket, to-etasjesbygningen og druepromenaden er det første inntrykket av familien Tishhan Aisha. Innendørsstudiet, soverommet, kjøkkenet og badet er pent og moderne, med lukt og gode nasjonale egenskaper. "De seks rommene er fem cent, og de har brukt 100.000 yuan. Er det ikke bra?" Tou Tihan Aisha var veldig fornøyd.

I det første året i fjor var Toho Tihan Aisha, som flyttet inn i det nye hjemmet, en av de mer enn 540 landsbyboerne som bosatte seg i første fase av prosjektet i Nedre Sula Palace Village. Det er også en av mottakerne av prosjektet om bolig og berikelse av folket i Nanjing, Jiangsu. Døråpningen, sivilisasjonsmuren og druepromenaden kan ses overalt i sitt nye hjem. Det refererer ikke bare til den eksisterende opplevelsen som er etablert av de nye landområdene på fastlandet, men integrerer også de sterke elementene i Jiangnan i planen. Etter ferdigstillelsen av prosjektet, er den nedre Sula Palace Village hjem for folket og folket, og forestillingene og vennskapene til Nanjing og Yining er overalt.