Sett med sko dekker vil skade følelser, er du enig?

- Sep 03, 2018-"Hvis du vil dekke skodekselet, føler du deg veldig glad." Noen sier dette. Relevante livsundersøkelsesbyråer gjennomførte en undersøkelse av om skodekselet var skadet følelsene. Mange borgere uttrykte sine meninger gjennom hurtiglinjen. Noen intervjuere tror at overshoe dekselet gjør at folk føler seg ubehagelig!

"Hvis jeg går til en venns hus for å være gjest, lar min venn meg faktisk sette skodekselet inn i døren. Jeg vil definitivt ikke gå til huset igjen neste gang." Noen sa helt klart at de ikke er vant til denne øvelsen. Han sa at når jeg gikk til søsters hus, spurte søsteren meg faktisk om å ha på seg en skostrekk, noe som fikk ham til å føle seg veldig glad. Det syntes å ha et lag av separasjon i følelsen av å være nær ham. Mr. Liu sa at hvis du besøker noen enheter eller anlegg som krever høy hygiene, er det forståelig å sette på skodekslene dine. Noen selskaper gir sine egne sko dekker når de tilbyr på stedet service, som gjenspeiler deres respekt for kunder. Men hvis det er en venns dør-til-dørs besøk, spør gjesten om å sette på skostasjonen før du kommer inn i døren. Dette programmet kan fortsatt være unntatt.

Det er imidlertid ubestridelig at det i de senere årene har blitt en vane for mange familier å ta av seg skoene eller settene av sko. Derfor tror enkelte lesere at det ikke er nødvendig å sette "skosett" på linjen. Hvis du ser på landets bruk, kommer du inn i døren. Når settet ikke dekker skodekselet, er det ikke så viktig.

Hva synes du om "om skostrekkene gjør vondt vondt?"