Shaodongs skostrekkfabrik har mer enn en skostrekk kvalitet.

- Sep 04, 2018-

Unnskyld, det er ikke mange skodekker fabrikker i Shaodong, Hunan. Hva er kvaliteten på skodekslene laget av Shaodong-folk?


Shaodong County i Hunan-provinsen er et fylke under jurisdiksjonen til Shaoyang City. Den administrerer 16 byer og 9 townships. Fylket har en registrert befolkning på mer enn 200.000. Det er forbundet med Shuangfeng og Hengyang i øst, øst til Shaodong i sør, og Shuangqing District i Shaoyang i vest. Shaoyang County, Beijiao New Shao, Wuyuan, Zhaoling Houcheng-området, Ming og Qing-dynastiene Yinjiatang og Shantangs gamle hus, Hongqiao, Wuhu Mountain Yunlin-tempelet, Jiulongling Hanmochi Historic Site osv. Shaodong mennesker selv er født i små varehus, og de vil absolutt gjør skostrekkene.


Som en representant for low-end varer, er Shaodong-varer kjent i Hunan, så skostrekkene er ikke av god kvalitet, men prisen er definitivt svært lav. Hvis du vil ha høy kvalitet sko dekker, ikke gå til Shaodong å kjøpe dem. Tross alt, Shao Dong varer er hovedsakelig om pris, high-end sikkert noen slike sko dekke fabrikker.