Skoomslag i støvfri verksted

- Nov 02, 2018-

Som det sier sier "Tianhan mat ginseng, malt frossen drikke ginseng suppe", sammen med ankomsten av høst og vinter, og den mest passende sesongen for ginseng tonic i år, tror jeg at mange mennesker har begynt å kjøpe ginseng produkter som passer for seg selv. . Ginseng, som et verdifullt tonisk medisinsk materiale, har forskjellige navn og effekter etter behandling på grunn av forskjellig opprinnelse.

Som en av de viktigste produktene i Korea, etter å ha mottatt ginseng, blir koreansk ginseng solgt til verden etter en rekke prosesser som maskinrengjøring, dampdamping, naturlig tørking, manuell screening og trimning av former. Den gyldne høstsesongen er den eneste tiden i året for å besøke vaske- og dampprosessen.

Zhengguanzhuang Gao Lishen Factory var lokalisert i Fuyu County, Chungcheongnam-do, Sør-Korea. Den ble bygget i 1978 og dekker et areal på ca 186 000 kvadratmeter. Det er for tiden den største koreanske ginsengfabrikken i verden. Under veiledning av personalet på stedet, før vi går inn i ginseng-produksjonsvirksomheten, må vi bytte ut sanitærutstyr, skodekselet, vaske hendene og passere luften for å sikre at hele produksjonsprosessen av ginseng er trygg og hygienisk.

Etter å ha kommet inn i verkstedet fylte en rik ginseng-aroma luften. Gjennom produksjonslinjen kan vi se at ginseng kultivert de siste seks årene (kjent som fersk ginseng i Kina) blir satt inn i dampanlegget etter 3 ganger med rengjøring og overført til dampanlegget. Kvalitet balansert rød ginseng. Det er rapportert at arbeidet til Koryo, som er blitt arvet i århundrer av Zhengguanzhuang, har så langt blitt kalt en nasjonal skatteshemmelighet og er ikke åpen for omverdenen.