Skoomslagsmateriale og funksjon

- Sep 04, 2018-CPE-skostrekk er PE-produkter etter klorering. CPE-skostrekk har anti-slipepartikler på overflaten, noe som er bedre enn PE-skodeksler, men begge skostrekkene er fremdeles relativt tynne, lette å bære og ha på, hvis du vil bruke bedre kvalitet. Hvis den brukes gjentatte ganger, velg en ikke-vevd skodeksel eller en klutskodeksel.


Skoomslaget er lite, men det gir mye praktisk til vårt liv og arbeid:


Først løsningen: gjestene må ta av seg skoene og bytte sko, gjestene må rengjøre hver gang de går; tøfler, dørmatter, gulv tretthet!


For det andre, forhindre: private tøfler bli en vanlig tøfler, eliminere de skjulte farene ved atletes fotkorsinfeksjon forårsaket av tøfler!


Tredje, redusert: fortsett å rengjøre problemer med å mopping gulvet, effektivt kan holde rommet rent!


For det fjerde forbedret: Skoendringsavdelingen utstedte en rekke ubehagelige lukter som forurenser innemiljøet


5. Unngå: Begrensninger og forlegenhet forårsaket av brutte sokker eller fotlukt når venner og familie går til døren


Sjette, eliminere: fordi de fjerne besøkende trenger å ta av seg skoene og bytte sko for mye, men forstår ikke eierens problemer!


Syv, stoppe: et stort antall besøkende, tøfler er ikke nok, bryet med å skifte sko!


Skostrekk er egnet for rensing verksteder, presisjon elektronikk fabrikker, farmasøytiske fabrikker, sykehus utstyr fabrikker, mottak rom, boliger, etc., for å isolere forurensning av menneskelige sko til produksjonsmiljøet. Også egnet for rengjøring av hjemmet, lagre bryet med å komme inn i døren for å bytte sko, og ta av skoene, kan brukes direkte, kan også brukes flere ganger!