Skoomslag pris

- Sep 05, 2018-


Hvordan beregnes prisen på skostrekk? Mange kjøpere vil kanskje vite om dette problemet. I dag vil Xiaobian svare på dette spørsmålet for alle.


Prisen på skodekselet avhenger først av typen skostrekk. På grunn av de forskjellige typene er prisen selvsagt annerledes. Hvis du har identifisert en type, for eksempel et fløyelssko, bør du regne med materialet av denne typen, det er mange slags flannel, det er en high-end lav-end, mange karakterer, hver prisklasse er forskjellig, avhengig av kunden. Kravene; etter å ha lest materialene, må vi jobbe, et par skoomslag må gjøres i mange prosesser, og hver prosess er å betale arbeidere, denne prosessen må være uunnværlig; så er det sying av bilder, broderte ord Vent, hvis noen kunder bestiller skodeksler, må de sy egen logo på toppen, som også er prisen; Det siste er kostnaden for posen og boksen. Disse prisene er nesten prisen på skodekselet. . Hvis du vil vite mer om prisen på skostrekk, kan du kontakte kundeservice direkte eller via telefon.

Lide Ming skostrekk produsent, 12 års profesjonell produksjon erfaring. Fortjen din tillit, hjertelig velkommen nye og gamle kunder til å komme til å kjøpe!