Skoomslag skodeksel innføring

- Sep 03, 2018-1 Introduksjon www.ldm123.com Dekkdeksel

Skosikringssko, også kjent som skostrekk, er en ofte brukt støvtett beskyttelsesanordning for å gjøre det mulig for gjestene ikke å ta av seg skoene, og for å oppnå synet er det ikke infisert, i henhold til materialklassifisering: ikke-vevd sko deksler, CPE sko dekker, klut sko deksler, anti-statisk sko dekke, fløyel sko deksel, regn sko deksel, sklisikre sko deksel.

2 typer


Klutskodeksel

Den består av en glidende sål med fine kornpartikler, og kvaliteten er pålitelig. Den kan brukes flere ganger og kan maskinvaskes. Klassisk fiolett øvre,

Klutskodeksel

Klutskodeksel

Elegant og elegant, den er laget av ren bomullstoff. Kan leveres med en rekke skostrekk, og kan tilpasses dersom det er ekstraordinære forespørsler. Du kan legge til øvre broderte, trykte, profesjonelt sette på selskapets LOGO. Dekkskodeksler kan maskinvaskes og brukes flere ganger. Ut av boksen er ikke å forårsake riper på gulvet, iført dette klutskodekket, er det virkelig gratis å dra deg til bakken.

Sklisikring

Sklisikringen er et nytt produkt. Den bruker all-naturlig gummi til å legge til et nytt slitesterkt glidemateriale, som er designet med effekten av regngummisko og - sekundære plastskodeksler. Denne typen skostrekk er mer raffinert og praktisk enn regngummi sko. I regnet og snøvær er denne typen skostrekk plassert utenfor skoene, og politikken med vanntett, slam og beskyttende sko kan oppnås uten å skifte sko. Det er ikke deformert, faller ikke av, og glir ikke utenfor skoene. Det er mer holdbart enn engangs plastskodeksler. Det kan aksepteres, nedbrytes og kan betjenes flere ganger. Effekten av engangsskodeksler på scenen kan brukes innendørs og utendørs. Samtidig er det lett å bære, lett å rengjøre og lett å avvikle.

Mange kontorarbeidere har høy kvalitet skinnsko. Når regnskoene er skadet, vil kvaliteten bli påvirket, og noen ganger blir de degummed. Det er også svært vanskelig for passasjerene å røre regnet under turen. Derfor har denne typen produkt et bredt og bredt markedsperspektiv.

Elegant og lett å bære, løser det ikke bare problemet at de tradisjonelle overskuddene ikke er lette å bære, men kompenserer også for problemet at engangsskodekslene ikke er bærbare og ikke holdbare. Det er når folk reiser i regntunge dager eller når det er plutselig regn i turistattraksjoner. De mest nyttige skopleieprodukter. For deg og din familie, fra faren for regn og bakterier, vær så snill å ta regnskodekselet på!

Antistatisk skostrekk

Materialet er 5mm stripe eller mesh antistatisk stoff. Fargen på stoffet er hvit, blå, marineblå, rosa og så videre. Bunnen av skodekselet er laget av grønt anti-statisk PVC-materiale, som kan brukes og kan være glidende. , anti-statiske og andre effekter, når du har isolerte ulltykkede sokker og isolerte innleggssåler, kan skostrekket legges med ledende ledning, legg ledningstråden i ullens tykke sokker og menneskekroppen i nær kontakt når du bærer, for å oppnå bedre anti-statisk ende, Kan vaskes flere ganger og deretter tre operasjoner. Mer økonomisk og mer egnet enn en engangs skodeksel. Brukes i rene og støvfrie scener, kan dette produktet tilpasses støvfri scene på 10 ~ 10000 grader.


nytten

Egenskaper:

Den anti-statiske skostrekk har bedre antistatisk og støvtett ytelse. Den antistatiske indeksen når 10 til effekten fra 10 til 10, og friksjonsspenningen kan styres innenfor 100 volt for å hindre at statisk elektrisitet i menneskekroppen er følsom overfor ESD-følsomme enheter. Brudd og hindre støv fra å rømme fra bunnen av skoen til det smittede rene rommet.

Driftskala:

I den populære elektronikkindustrien, LCD-produksjonsoperasjoner, farmasøytisk produksjonsvirksomhet, halvlederindustri, magnetisk hodeegenskaper, chipproduksjon, optikk, wafers og andre produksjonsområder for ESD og rensing.

4 maskiner

Den fullt aktive elastiske båndskodekselet er en spesiell maskin for å produsere engangsskodeksler. Den kan brukes i PE-CPE-materialer. Den trenger bare en person til å dominere, fra å matte til å danne, telle og bringe sammen fullstendig aktiv kontroll. Produktet brukes i husholdninger, sykehus, forskningsinstitutter eller støvfri eiendom.

parameter

Mekanisk modell: NK-PE01

Maskinstørrelse: 2500 * 2000 * 1200mm (lengde, bredde, høyde)

Produksjon: 50-70pcs / min

Produktstørrelse: 39 cm lang og 16 cm bred, kan tilpasses etter kundens krav.

Spenning: enkeltfase 200v

Strøm: 3,5kw

Mekanisk komponent: 1100kg skostrekk maskin funksjoner

1. Høy invariance, utmerket ytelse og lav svikt rate.

2, programdatorstyring, fotoelektrisk deteksjon og demontering, lett å dominere.

3. Vedta aktiv spenningsregulering.

4, en maskin er forandringsbar, formen kan erstattes for å produsere en rekke skostrekk.

5. Elektronisk telling.

Mekanisk viktig innstilling av utstyrsutstyr

1. Vedta den sterke aluminiumslegeringsprofilstrukturen.

2, kommer med et sett med slitasje deler og verktøykasse.