Enkel regnfrakk varmt hjerte

- Nov 02, 2018-


I dag er den tredje dagen av National Day og midthøstfestivalen ferie. Leshan Giant Buddha naturskjønne området innledet en ny runde med passasjer trafikk topper. Selv om himmelen ikke vakre, himmelen har blitt drizzling, men det fortsatt slutte ikke varme turistene.


Det er en gruppe mennesker rundt dem. For å sikre sikkerheten til turister, fra 8:00 om morgenen til 9:00 på kvelden noen av brannmenn vakthavende er står nummen, ser turister svømme trygt og lykkelig, de sa ikke lei.


"Vi har å rotere i tillegg til lunsj på middag, og andre ganger i sine respektive posisjoner." Wu Tao, plikt jagerfly nr 4 plattform Jiuqu Plan Road, sier at fordi himmelen har blitt drizzling, Plankeveien blir våt og glatt, står på plattformen. Han tør ikke å være slurvete, fryktet at turister vil tilfeldigvis liste, det ville være for farlig.


På ettermiddagen, var det flere og flere turister, men regnet i himmelen fortsatt mener ikke å stoppe. Mor og datter som venter i kø på hodet av den store Buddha for neste ni spor veien var alle våte. Mors mor reddet den tibetanske slukningsarbeid som var på vakt på hodet av Buddha. Warrior Awang, jeg håper han kan hjelpe dem kjøpe to regnfrakker.


Etter innhente samtykke fra lederne, Awang reiste gjennom regnfrakk salg butikkene i stor Buddha naturskjønne området, men de kjøpe ikke dem. Når Awang kom tilbake for å fortelle barnet om situasjonen, tok han ut regnfrakken at personalet sendte ham til barnet og satte den på. "Jeg har ikke noe å gjøre, la barna oppføre regnfrakken først ikke ødelegger dukken." Mor til barnet ble flyttet og flau, fordi selve Awang allerede var våt. Og Awang sa, kan du være trygg på at barnets kropp er det viktigste, vi har der, og jeg vil ta en.


Faktisk, i morgen, naturskjønne personalet distribuert en enkel regnfrakk for hver plikt offiser, og det var ingen ekstra penger på alle.


På 9 klokken på kvelden når turistene spredt og brannmenn vakthavende forberedte lukke teamet, var Awang fortsatt utsatt for regn.


I møte med et intervju med journalister sa tibetanske gutten fra Ma Kang County, Aba Prefecture, at han ikke hadde kjøpe en regnfrakk samtidig. Han tenke ikke engang på å sette en regnfrakk på hans barn. I hans sinn var han ikke bare en plikt offiser. Foran barnet, er det mer som en bror, og min bror tar seg av sin yngre bror.