Enkemors hjemmelagde skostrekk, det nye året for å overraske datteren!

- Sep 03, 2018-


Hun er veldig optimistisk, selv om hun spiser en grov te i et lite rom med en vind, føles hun fortsatt glad med lykke; Hun er veldig flittig, hun er opptatt og kjempet i 18 timer etter at hun går og legger seg for en dag; hun er veldig svingende, med begge hender, en symaskin støttet opp dagen til mor og datter. På våren plantet vi grønnsaker på gården. Forsiden og baksiden av huset var fulle, nok for oss å spise, og overskytelsen kunne selge litt penger. Hun flyttet tre ganger de siste fire årene. "Først fant jeg det billig. Det leide huset var så ille, jeg flyttet. For øyeblikket er leien til denne fløyen 1000, som er det billigste stedet her. Hun selv. Hun vil at datteren hennes skal vokse opp. Det er denne avgjørelsen som bestemmer hennes selvtillit for å gjøre henne selvsikker. "


Jeg vil bytte symaskinen neste år, gjøre mer arbeid, og gi datteren min et bedre liv.


Yan Aili er avhengig av behandlingen sko dekke for å støtte henne og hennes datter. Den manuelle avgiften for et produkt er 7 poeng og 5, hun kan tjene opptil 30 yuan per dag. Den generelle situasjonen er å lage 400 sko dekker, stå opp fra 4:00 om morgenen til 10 om kvelden. : 00 Å sove, unntatt å spise, gjøre husarbeid og ta vare på barna, jeg elsker å jobbe foran symaskinen. "Hvis hun ikke er opptatt, vil hun hjelpe meg med mitt arbeid. Jeg er bedre i stand enn mine klassekamerater."


Døren til vingerommet er egentlig to treplanker. Symaskinen vender mot døren. Dette er verktøyet for familien hennes til å mate henne. Hun sitter foran symaskinen i mer enn ti timer hver dag. Rommet er veldig lite, det er noen store poser for klutdekselet og gummibåndet, men det er ingen overflødig plass. "Ai Lili" kjøkken er et lite hjørne av en kvadratmeter, og ris komfyren er plassert på bakken. Rommet er bakbelysning, og vinduene er forseglet med flere lag plast. Selv om dagen er rommet svært mørkt. "Nattlysene er ikke lyse, men jeg er vant til det. Noen ganger er jeg for trøtt. Jeg lukker øynene og kneper hodet mitt. Personen vil ikke få hånden, det vil si at jeg har en lumbalskive foran meg , alltid sitter med ryggsmerter. "En gang jeg vil lage dumplings for barna mine, er det ikke kjøtt hjemme, vi bruker fyllingene laget av vermicelli, reker og egg, vi spiser også full av mat, noen ganger vil jeg kjøpe litt kylling bein å lage suppe for henne, la henne supplere ernæring. I det nye året er hennes ønske om å stole på min flid og innsats for å bytte en ny symaskin, å jobbe hardt og gi datteren hennes et bedre liv.