Liten klutskodekke, som gjenspeiler annen lykke

- Sep 03, 2018-"Det er ikke praktisk for deg å ta av støvlene dine. Sett en klutskodeksel!" Dette er en reporter som nylig besøkte landsbyen Sula Palace i Dadamutu Village i Yining City for å intervjue Anju Fumin-prosjektet. Si et ord.

Etter å ha mottatt den lyseblå klutskodekselet, er reporterens hjerte fullt av følelser: Denne tingen som kun kan ses i byen, går nå inn i bondehuset, noe som reflekterer forbedringen av livskvaliteten til bøndene i Yining City.

Den gule veggen, det røde taket, to-etasjesbygningen og druepromenaden er det første inntrykket av familien Tishhan Aisha. Innendørsstudiet, soverom, kjøkken og bad er rene og moderne, med en moderne atmosfære og flotte nasjonale egenskaper. "De seks husene er fem cent, og de koster 100.000 yuan, ikke sant?" Tou Tihan Aisha sa i sin tilfredshetstone.

Toho Tish Aisha, som flyttet inn i det nye hjemmet i oktober i fjor, er en av mer enn 540 landsbyboere resettled i første fase av prosjektet av Sula Palace Village. Det er også en av mottakerne av prosjektet om bolig og berikelse av folket i Nanjing, Jiangsu. Døråpningen, kulturmuren og druepromenaden kan ses overalt rundt sitt nye hjem. Chen Xiaofei, assisterende direktør i Yining City Construction Bureau og hjelpekadre, fortalte reportere at utformingen og planleggingen av prosjektet til Fumin Palace i Lower Sula Palace Village ikke bare refererte til den eksisterende opplevelsen av bygging av nye landområder på fastlandet , men også integrert de rike elementene i Jiangnan i planen. . Etter ferdigstillelsen av prosjektet er den nedre Sula Palace Village hjem for folket og folket, og stilen og det dype vennskapet mellom Nanjing og Yining er overalt.