Liten skodeksel, trenger ikke å gå online

- Sep 03, 2018-

Nylig Weibo netizen "Xianyang side ting" brøt nyheten, Shaanxi Xianyang City Association for vitenskap og teknologi leder Ya Binjian ledet et team på fire personer til Xingping til landsbygda for å undersøke fylket vitenskap og teknologi forening arbeid, i etterforskningsprosessen, Xianyang City Science and Technology Association ledere En gruppe mennesker som har skodeksler i landet for utflukter, utløst oppvarmet diskusjon blant netizens.


Da nyhetene kom ut, kritiserte netizens stilen med å undersøke kadrer, beskyldte kadrene for å være ujordet, sko og så videre. Jeg kan ikke vente med å godkjenne disse kadrene.


I forfatterens synspunkt er problemet med små skodeksler ikke nødvendig for å "gå på linjen".


Årsaken til hendelsen er veldig enkel. Det er undersøkelsen av flere kadrer som går til landsbygda. Når du undersøker sesongbasert fruktvitenskaps demonstrasjonsbase i Nanzhen Town, må du først besøke vevskulturerommet, gå inn i vevskulturerommet og be om skostrekk, og deretter komme ut fra vevskulturområdet. Drivhuset og demonstrasjonsparken, fordi eksperten Xiao Baoxiang foreslo at du ikke tar av skodekket, er bakken fortsatt relativt glatt, etter besøket må du gå inn i det lille møterommet, så forskerteamet inkludert Xiao Baoxiang og alle ansatte på scenen tok ikke av skodekselet. "Det er en liten sak. I øynene til noen netizens har det blitt det gunstigste beviset for å spille den offisielle prestisje og plassere hyllen. Det er nødvendig å sette en høy hue på den. Faktisk mener forfatteren at disse forskningskadrene er Dette er den riktige tingen å gjøre, i det minste vil det få tanterne til å rense møterommet mye enklere, og få en gjørme for overflatebildet. Møterommet er fullt av gjørme, det er egentlig ikke arbeidet av massene. I mitt hjerte.


Den lille skodekselet reflekterer det stadig spente forholdet mellom kadrene og massene på Internett. Det er noen korrupte elementer i dette området. Men det er også mange fremragende kadrer som lider av "ingen skyld". Det er ubestridelig at de "små detaljene" som er eksponert på Internett, har ødelagt et stort antall korrupte elementer. Men publikens nerver er ikke for følsomme. Akkurat som du ikke kan negere en person på grunn av en liten sak, kan du ikke negere en kadre på grunn av en detalj. En liten ting er for dem å "gå på linjen" og kritisere dem som syndere av folket. I tillegg ønsker forfatteren også å minne noen nettbrukere om at nettverksovervåking er en god ting, men ikke overdrive det, ikke send ut noen uidentifiserte nyheter for klikkfrekvensen på bloggen din. Det er en slik beskjed om at bedrag er mer enn bare. De brede massene av folket har til og med smurt tjenestemenns ranger, og mange sjenerlige tjenestemenn lar "ligge og skyte."