Vårsikkerhet kjører oppmerksomhet

- Sep 05, 2018-

Det nye året har gått og våren kommer igjen. På dette punktet er folk veldig lett å bli fanget. Vårens søvn vil redusere førerens reaksjonsevne og tilpasningsevne. I tillegg, etter at vårmarken er frosset, er den utsatt for "oversvømmelse" scener, noe som bringer mange potensielle sikkerhetsrisiko for de brede driverens venner.

Så, om våren, kan vi kjøre trygt? Na Ge Du har reflekterende vestredigerer reddet kunnskapen om våren En fullservicebil for offentlig referanse:

Først, veldig viktig, anti-søvnig! Gå tidlig i seng og stå opp tidlig, lør vårenes søvn

Hvis du vil kjøre lang tid, bør du feie alle slags forstyrrelser om kvelden, gå tidlig og stå opp tidlig, unngå overdreven natt overlevelse, og gi deg styrke og ånd av soloppgangen. Når temperaturen stiger på våren, har folk en tendens til å være i lat, søvnig form, noe som indirekte truer kjøresikkerheten. Derfor skal sjåføren øke trening og herding, puste mer frisk luft og spise mer mat rik på vitaminer og koffein for å lindre vårens søvn.

For det andre, hold bilen i god stand, ikke røyk

Ikke røyk i bilen, og opprettholde en god kjøreforhold. Det bør være kjent at røyken inneholder nikotin og karbonmonoksid. Nikotin har en lykkelig effekt på nervene i tidlig stadium. I sistnevnte stadium hemmer det bruken av kroppen, og oppmerksomheten og bildekraften reduseres gradvis. Kullmonoksid vil senke den normale oksygenforsyningen av røde blodlegemer, danner en menneskekropp på grunn av hypoksi. trett. Ved kjøring, mindre luftkondisjonering. Å slå på klimaanlegget er lett å danne utilstrekkelig oksygen i bilen, noe som resulterer i hypoksi og lav våkenhet. En parfyme med mint og lily duft kan ordnes i bilen, noe som hjelper å oppdatere.

For det tredje, folk som har blitt temperert tidlig begynner å få mer opp, vær forsiktig med å unngå

Klimaet blir varmere og antall mennesker som gjør morgenøvelser øker. Mange mennesker er fristet til å løpe fort på veien, spille triks, temperament og være oppmerksom på trafikksikkerhet. Tidspunktet for kjøretøy med raskere hastighet om morgenen øker, så vær sikker på å være forsiktig når du kjører. Forresten, folk som er vant til morgenøvelser, bør ikke temperere på veien, men gå til parken, elvebredden etc. for å dempe dem. Det er tryggere, og luften er god.

For det fjerde er klimaendringen rask, og veien er lett å være glatt.

Om våren, når det er sol og regn, er klimaet forandret, spesielt på vei som akkurat har regnet. Støvet er uklart med olje og vann, noe som gjør at kjøretøyets dekkadhesjonskoeffisient er lav. Etter den kritiske bremsingen vil angrepsretningen være ute av kontroll, overgang, etc., og etter regnet er jorda på begge sider av veien myk og det er mer fare for kjøring. Derfor må sjåføren ikke stole for mye på veikanten når man unngår andre kjøretøy.

Femte, møt "slurry", sakke ned

På våren er det mange "slurry" jordbelegg, og undergradenes lysstyrke endres lite, slik at det ofte kan skilles før det åpnes. Hvis det er et tungt kjøretøy, er det lett å bryte inn i slamgraven når den håndteres i en hast. Når veibanen ikke er riktig valgt, er det også lett å angripe overgangen. Derfor, når du kjører på våren, bør du ta en lang oversikt over synsfeltet og ta hensyn til kjøretøyets retning på langt avstand fra fronten. Når kjøretøyet foran oppfinnelsen er redusert eller avstått, uansett om det er en "slurry" -seksjon, bør den være forberedt på å forberede seg på tidlig retardasjon.

Sjette, lei av å kjøre, stoppe og stoppe

Under normale forhold skal parkering stoppes etter 34 timers kjøring. Hvis du er sliten, ikke tvinge deg til å kjøre, og bruk ikke kaffe eller te for å oppdatere deg selv. Kaffe og sterk te kan bare gi midlertidig lykke, og du kan ikke våkne opp til veien og gi et nøyaktig svar.

Syvende, spise og spise, timing kvantitativ

Spis på våren, vær vanlig, ikke kjør magen. Kjøring på magen kan forårsake symptomer som hjertebank, svakhet i hender og føtter, tretthet, etc., som påvirker kjøresikkerheten. I tillegg bør sjåførene ikke spise store mengder melk, bananer, salat, fett og alkoholholdige matvarer før de kjøres. Disse matvarene er utsatt for tretthet. I tillegg kan du også justere kostholdet, spise mer mat for å forhindre utmattelse, er også en effektiv måte å hindre vårsøvn. Matvarer som gulrøtter, kinesisk kål og sitrus inneholder mye vitaminer. Vitaminer er gode våkne midler. De kan avhende de metabolske produktene som akkumuleres av kroppen så snart som mulig.

Åttende, forberedt på sandstorm, akseptmetode

På våren har sanden mye klima, støvet er fullt av himmel, og sanden flyr, som ikke bare påvirker førerens syn, men også indirekte påvirker kjøresikkerheten. Derfor, i løpet av våren, bør føreren forutsi, tidlig forsvar og tidlig akseptormetoder.

Niende, forebygging av forkjølelse, oppmerksomhet mot klimaet

På våren vil det være en "kald vår". Hvis føreren går ut, vil han, hvis han ikke er forberedt, ofte lider av forkjølelse, noe som vil påvirke normal drift og utgjøre sikker kjøring. Derfor, når føreren er ute av bilen, spesielt når du utfører langdistanse transport, er det nødvendig å være oppmerksom på klimaadvarsel, forberede kaldtette gjenstander og forberede seg på kald beskyttelse.

Til slutt møtes og betaler oppmerksomhet

På våren blomstrer blomstene og naturen er hyggelig. Det er også en god tid for å reise. Antall fotgjengere og kjøretøy på veien har økt, noe som gjør det vanskelig å kjøre trygt. Skjønnheten i den forbryteren er et blikk på det. Det er ikke grådig.