Super skodeksel

- Sep 03, 2018-


Lideng sko deksel og klut sko dekke over "engangs plast sko dekke" til scenen, så jeg har min egen forberedelse, men også nådd retningslinjene.

Skoomslaget har en fordel i forhold til engangs plastskodekselet: Det kan betjenes flere ganger, men det kan gjenbrukes etter tørking og tørking. Det er lengre enn intervallet. Hvordan løse det? Kjøp noen flere runder av drift. Men det er tungvint og ikke praktisk!

Stedet der den opererer, er den vanligste for eiendomsmegling "modellhus", og jeg ser sjelden det til familiebruk.

Tilgang til materialer: Klutskodeksler er delt inn i bunnløse skodeksler og bunnfrie skosker.


Det faktum at klutskodekselet er en oppgradering til materialet i en plastskodeksel, har mangler i manglene: Når de er skilt, må de sponses for hånd, eller ikke praktisk, men ikke fullført!

På glidebryteren gikk Shun Kun på skoens såler og bygget dem med et spinnteppe. Det er ikke bare glidende, men det er som å gå på stranden og slappe av på føttene. Materialbilde nedenfor:

For å oppsummere: Stepping på skoene overvinter ikke bare den tunge vaskingen og utilfredsstillende når skostrekkene drives, men bruker også materialene til de avanserte forfedrene i anti-skid. Kostnadseffektiv, i det lange løp (mindre enn 2 år med å gå på sko) er relativt billig.

Det er ikke at "Wang Po selger meloner, selger og skryter". Hvor er sannheten: "Shun Kun stepping på skoene" er lett å bruke! Vær mer komplett enn skodekselet!