Ta av skodekselet i hjertet og fordyp jorda

- Sep 03, 2018-

Nylig har nyheten om at noen lokale ledere har hatt sko under grøntrodsforskningen, spredt over hele Internett. Når det gjelder varm diskusjon, har millioner av netizens snakket om det, og offisielle og private har sine egne ord. Skoomslaget vil etterhvert falle ut av øyet over tid. Men la oss nøye spekulere på atferden av å ha på seg under skodekselet. Ledere har kun plastskodekslene. Faktisk er disse plastskodekkene utførelsen av formalisme, og de er også isolert fra grøntrøtter.


Det er vår fests konsekvent utmerkede stil å gå inn i gressrøtter og gå inn i massene. Det er også den profesjonelle kvaliteten kadrer og ledere må ha. Å gå til grøntrodsnivå betyr ikke at du går til grøntnivånivået, rister på hodet og ser på det, og å se på det er sløsing med makt og gjør vondt til Gud. Å gå inn i gressrotene og ha på skodekselet, er som å flytte en høy vegg mellom grøtrodene og lederen, tegner en elv av Chuhan, som utfører en scene for å handle, men trekker avstanden og massene. Avstanden vi ser er ikke et skostrekk. Faktisk er noen av de ledende kadrene fortsatt på høyden av skyen.


For å implementere partiets masselinje må vi ta av "skostrekk" i våre hjerter, utdype "jorda" på grøntnivånivå, og integrere det i frontlinjen og nær massene på jordnær måte. Vi må ikke være oppmerksom på det og spise den samme bolle med grovkorn med grøntrotene. Sitter på samme stol, går i samme felt, legger seg på hyllen av identitet, glemmer kjedelig Mandarin; implementering av partiets masselinje, må vi gå ut av "rapportering", "tale" og "dokumenter". Å skrive inn gressrøtter betyr ikke å skrive inn rapporten. Materialer, rent kontor kan ikke høre stemmen til massene, detaljene på grøntrøtter kan ikke ses på de lange dokumentene, og ordene i tusenvis av tegn er alle roser. Hvis du lytter til rapporten og ser materialene som grøntroder, må du mestre Situasjonen er all "pels", og masselinjen har blitt en kjedelig "jobb"; å implementere partiets masselinje, må vi kvitte seg med resultatene, komme seg ut av punktet og komme seg ut av ekkoet. Blåser og blåser hornet for å løsne våpenene, fikk massene ikke fordelene ved å gå til grøntrøtter. Det er meningsløst. Det er bedre å rulle opp ermene enn å gjøre en stor avtale. Problemene som massene gjenspeiler, kadrene lovte å løse, men ikke ære dem. Frukten vil definitivt skade troverdigheten til ledende kadrer.


Ledende kadrer er alle hentet fra gressrotene, og tilbake til gresrottene for å tjene massene er også grunnlaget for oppdrag og verdi. Går dypt inn i gressrøtter, nær massene, forstår den sanne grøntrods offentlige mening i en enkel form, og løser vanskelighetene til massene med solid tillit, kan vi opprettholde partiet og folketes fisk og vann. Bare ved å gå dypt inn i feltene og lukte smaken av landet blir den formet. Feilene i festen kan realiseres.