Snakker om materialegenskapene til engangs plastskodeksler

- Sep 03, 2018-Engangs plastskodeksler har blitt brukt av mange mennesker. Den største følelsen er at den er lett å bruke, vanntett og anti-skitten. Faktisk er egenskapene til plastskodeksler ikke bare disse to, men har også følgende egenskaper:

Lett vekt

Tettheten av vanlig plast er generelt i området fra 0,83-2,30 g / cm, som bare er 1 / 8-1 / 4 av stål og 1/2 av aluminium. Tettheten av forskjellige skum er bare 0,01-0,05 cm3. Høyskumplastprodukter har lavere tetthet.

2. God isolasjon

De fleste plastmakromolekyler har hverken frie elektroner eller ledende frie ioner, så plast har gode isolasjonsegenskaper. Generelt har de fleste plast god elektrisk isolasjon under lavfrekvente og lave spenningsforhold. Mange plastmaterialer kan brukes som elektrisk isolerende materialer og kondensator dielektriske materialer selv under høyfrekvens og høy spenning.

3. Med varmeisolasjon, lydisolering og vibrasjonsdempende ytelse

Termisk ledningsevne av plast er ekstremt liten, hundrevis eller til og med tusenvis av ganger mindre enn metall, og er en dårlig leder eller varmeisolator. Derfor brukes det ofte som et isolerende termisk isolasjonsmateriale. Mange plast er rik på fleksibilitet på grunn av deres mykhet. Når det er utsatt for eksternt mekanisk støt eller mekaniske bølger, genererer innsiden av plast intern friksjon og omdanner mekanisk energi til varme. Derfor blir plastmaterialer (spesielt skum) ofte brukt som vibrasjonsdemping og lydabsorberende materialer i engineering.

4. Høy spesifikk styrke

Den spesifikke styrken er forholdet mellom styrke og tetthet av materialet. Blant de forskjellige materialene har plast den høyeste spesifikke styrken. Selv aluminiumlegeringen aluminium er høy. Plast er et egnet materiale i medium- og lavlastmiljøer hvor både vektreduksjon og styrke er nødvendig.

5. God forming og bearbeiding ytelse

Det er mange plast støping metoder, som er enkle å bearbeide i komplekse former. I mange tilfeller er det ikke nødvendig å gå gjennom trinnene for dreining, fresing, planing etc.