Lær deg å vite nylon vanntett regnfrakk

- Jul 07, 2018-

Lær deg å vite nylon vanntett regnfrakk


I dag blir utviklingen av tekstilindustrien raskere og raskere. Ved kontinuerlig utvikling er bruk av vanntette stoffer veldig nyttig for alles regntette arbeid. Sanitær regnjakker som er slitt av generelle sanitærarbeidere, er også en slags vanntett stoff. Vårt liv er meget mye brukt, nylon vanntett regnjakke er både fasjonabelt og praktisk, så hvordan skal vi rengjøre det? La oss ta en titt. 外贸站.jpg

  1. Vi må være oppmerksom når du rengjør vanntett klær. Det må rengjøres med bomullstoff. Dette har en viss beskyttende effekt på de vanntette klærne, og vanntemperaturen skal styres ved ca. 40 ° C. For noen spesielle flekker, bruk noen spesielle rengjøringsmidler, isobenzene eller et fleksibelt vaskemiddel.

2. Sug flekkene av bomullswinder med kaldt vann, tørk forsiktig med karbon tetraklorid eller aceton, vask deretter med vaskemiddel, skyll med varmt vann.

3. Når bomullsbryteren har dype flekker, kan den først tørkes med bensin og deretter børstes med 95% alkohol. Hvis det fortsatt er rester, må det rengjøres med blekepulver. Til slutt bruk tannkrem og såpe til å forsiktig gni, skyll deretter med vann. Det er imidlertid strengt forbudt å bruke kokende vann.

4. Ved rengjøring av de vanntette klærne, må vi vaske det, noe som er veldig trygt for sikkerheten til vanntette klær, og det skal vaskes forsiktig, vær oppmerksom på bruken av seesaw, Kan ikke skrues hardt, vindbryteren rynker , ødelegger vindusbryterens vanntettthet. Etter vask, skyll med vann to ganger.

Ovenstående er en kort introduksjon til rengjøringsmetoden for nylon vanntette klær. Anvendelsen av vanntett stoff er svært bredt, enten det brukes i livet eller i industriell produksjon, noe som er svært nyttig for vårt vanntette arbeid.