Lær deg å lage regn støvler, gå fritt i regnet

- Sep 05, 2018-


Det er mange skostrekk på markedet, noe som gir bekvemmelighet til livet, men hva skal jeg gjøre hvis jeg ikke vil gå til supermarkedet for å kjøpe skodeksler? Følgende små serier lærer alle å lage skodeksler.

Metode / metode

Forbered de tingene og materialene du trenger. Plasser deretter plastpose og bruk et hengsel for å kutte av håndtaket.

Brett kuttplaten fra toppen til innsiden og brett den sammen med symaskinen.

Når du syr, la det være et lite hull og installer gummibånd.

Bruk et hengsel for å kutte gummibåndet, bind deretter spissen av spissen til den ene enden av gummibåndet og sett den inn i plastposen fra det gjenværende hullet. Monter gummibåndet og fest det godt.

Når jeg legger et godt skodeksel på skoene, føler jeg meg veldig bra, ikke verre enn supermarkedet?

Å gjøre ditt eget skostrekk, du kan nyte interessen brakt av arbeidskraft, du kan også bruke avfall, gi mye interesse for livet.

Det regner, bekymrer seg om våtheten av skoene. Hva med jorda? Ikke bekymre deg, det er regn støvler, 360 grader for å beskytte skoene dine fra gjørmete flekker.

Den regnsikre skodekselet, også kjent som regnskodekselet, er en slags ting som beskytter skoene i regn og snø, og de engelske OVER-SKOENE av det regnsikre skodekselet. Det er lett å bære og erstatter manglene på regnstøvler som er tunge og vanskelige å bære. Det er et viktig element for bylivet.

Regn støvler, den beste hjelpen i regnsesongen, velg den, hendelsen har spart mye. Regnskoomslaget er et nytt produkt som har dukket opp de siste årene. Den aksepterer helt naturlig gummi med et nytt slitesterkt glidemiddel, kombinert med funksjonen av regngummisko og - sekundære plastskodeksler.

Spesiell design, forskjellige former for nytelse, selv om det er mye regn, kan du danse.

Regnskoomslaget kan få dine kjære sko å gå i regnet uten skrubbe.

Som et par regn støvler, er det ikke deformert, ikke spredt, og glir ikke utenfor skoene. Det er mer holdbart enn engangs plastskodeksler, resirkulerbare, nedbrytbare og gjenbrukbare. Det kan erstatte engangsskodekslene og kan brukes utenfor rommet. Samtidig er det lett å bære, lett å skylle og lett å organisere.

Det er virkelig en viktig gjenstand for å gå ut hjemme.

La det være vårregn, jeg har sko og sko. La oss få et par venner hjemme.