Den åttende gamle mannen fortaler et kull liv og lærer barn å bruke gammel klut for å lage skodeksler.

- Sep 03, 2018-

Om morgenen den 28., åpnet Chongqing Women's Federation og partiledelsen for partiets arbeidsutvalg i Nord-New Area en "bor i Chongqings lavmolekylære familieliv" i fellesskapet av Goodwill Road. Gartneriet sunn fornuft i samfunnet og det pro-gode vei samfunnet lav-karbon liv familie demonstrasjoner Hundrevis av samfunnets beboere har intervenert i samfunnets lavkullaktiviteter.

Samfunnsaktivitetene er svært rike, med hageforedrag, gamle ting forfriskende, kullsyrefornuftskonkurranse og familiebonsai-utvalg. Zhang Li, nestleder for hagearbeid og hagebruk i Chongqing, og gartnerekspert Zhang Li lærte helsevesenet sunn fornuft for samfunnets innbyggere. Den grønne miljøvern var tvunget til å dele den grønne og miljømessige beskyttelsen for familien og livet.

Innbyggerne flyttet også til potteplantene plantet av familien, og samfunnet vant prisen. I åpenbaringen av de gamle tingene lærte den 80 år gamle Liao Xingsu bestemor entusiastisk barna barna hvordan de brukte den gamle kluten til å sy de fargerike skodekslene. Innbyggerne i samfunnet utførte også bygging av miljøvernposer med gamle burdocks og bygging av dekorasjoner med avfall. Vente. Samfunnet har også organisert små partnere for å åpne opp sunn fornuftstrening og rushing for å konkurrere.

Hvilke dyr passer for å dyrke hjemme? Hvilke dyr er helsefarlige hjemme? Hageekspert Zhang Li er en støtte for samfunnets innbyggere. Hun sa at peppermynte har bakteriedrepende farging; rose kan motta karbondioksid; hibiskus har støvabsorberende og farging; sølvkarpe, edderkoppplante, aloe vera og klor kan motta formaldehyd, og disse dyrene kan plantes med fred i sinnet.