Fordelene med brodert skoen dekker

- Sep 03, 2018-

Brodert sko dekke refererer til bomullsklut som materiale. Dette produktet er hånd-laget med tykt bomullsklut, og kan tilpasses etter kundens ønske. Det kan være vasket N ganger. Brodert skoovertrekk er ikke det samme som vanlige skoovertrekk. De brodert skoovertrekk kan være brodert på toppen. Logoen til selskapet kan repareres på toppen, og reklame kan gjøres, bevarer en masse reklame avgifter.

Selv om brodert skoen dekselet er en sko dekke, men øvre har en såle, og sålen er laget av gummi-bevis sklisikre klut + kompositt = fire lag klut, myk, slitesterk, ikke-slip, selv om det gikk på gulvfliser, det ikke vil skli. Hvis du føler på teppet, vil du ikke skraper tregulvet av eiendom modellen eller epoxy gulvet av den rene rom.

Brodert skoovertrekk kan være brodert, brodert og skrives ut etter dine behov. Kluten sko dekke har god slitasje motstand hånd følelsen er ikke grov og er fin! Høyverdig kluten sko dekke hindrer effektivt noen solid ansikter, vakker og elegant, slitesterke og holdbare, dustproof, sklisikre, vanntett og kan brukes flere ganger.