Broen nord-innbundet, åpent offentligt modellrom, brukt opptil 2000 skodeksler!

- Nov 02, 2018-


Bare i dag er de seks fysiske enhetene mellom North Bridge Technology og Golden Elephant Landscaping Mangroves åpne for første gang. Nesten 1000 kjøpere besøker, hjelmene er mangelvare, og mer enn to tusen skostrekk er brukt på en dag! Vi tok et bilde av intermodellen på stedet og fikk litt førstehåndsinformasjon til å dele med alle:

1. Jinxiang Langshi Mangroves har offentliggjort 6 sett med innbundne modellhus. Innbundet standard er forskjellig fra forrige gruppe av hus. Den er utstyrt med VRV luftkondisjoneringssystem, full utskiftning frisk luft, full utskiftning frisk luft, etc. Den tekniske hardcover-standarden er veldig høy.

2. Jinxiang Langshi Mangrove lanserer i alt 264 innhente hus i Building No. 3 i nær fremtid. Den minste enheten er 78m2. Det er en ny type leilighet som aldri har dukket opp før. Det er også en sjelden to-roms leilighet i Jiangbei New District. Kjøper et hus. Terskelen er bare 2,2 millioner.

3. Den tredje bygningen lansert av Jinxiang Langshi Mangrove ligger i det sentrale landskapet i boligområdet. Det kan møte den vakre naturen i fjellet fossen. Gulvområdet er mer enn 100 meter og belysningen er veldig bra.

To tusen skostrekk er brukt på en dag! Qiaobei full matchende hardcover plate "mad suging" selvtillit forbedrer gjest

I dag ved Golden Elephant Landscaping Sales Office fant vi ut at de fleste kjøpere som kom til modellrommet, var selvboende med forbedrede behov. De kjøper et hus og ser på to faktorer. Den ene er matchende, og den andre er innbundet standard og fellesskapsmiljø.

Støtteanleggene til Jinxiang Langshi Mangroves er nesten det høyeste nivået av de mest allsidige nord for broen. Prosjektet ligger under broen, og det er tre tunnelbanelinjer i første linje, første linje S8 og tredje linje. I fremtiden er både selvkjøring og offentlig transport svært viktig. Det er et fjerde tilknyttet sykehus på Southern Medical University i de tre øverste sykehusene under bygging. Ved siden av prosjektet er den lille grenen og 260.000 kvadratmeter gamle Wangxiangjing kommersielle. Blandingen blir kokt.

I innbundet standard har Jinxiang Langshi Mangrove oppnådd høye standarder og høye kostnader samtidig. Prosjektet er utstyrt med VRV-klimaanlegg, komfortabelt og fritt å kontrollere, full utskifting av frisk luft, borte fra PM2.5 frisk pust, sunn varme. Kombinasjonen av importerte marmor mosaikk fra Tyrkia og multi-lag massivt tre kompositt parkett gulv forbedrer stilen til stuen sterkt. Husholdningsapparater bruker kjente merkevarer som Kohler bad, sveitsisk Geberit drenering, Siemens kjøkken tredelt.


Samtidig er verdien av prosjektet høyere. Skreddersydde møbler som TV-bakgrunnsskap, inngangsskap, master bedroom garderobe, etc. er utstyrt med huset. Kohler badprodukter, samme lagdreneringssystem bruker sveitsisk Geberit, kjøkkenet treverkssett bruker Siemens